Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Předplacenka pro prababičku

Zdravím.
Obracím se s prosbou na doporučení předplacené SIM karty pro prababičku (84 let).

O co se jedná.

Aktuálně má předplacený tarif u emtecka a když mě napadlo se po dlouhé době podívat na výpis, tak jsem zjistil, že sama nikde nevolá a telefon má jen proto, ale bylo možné zavolat ji. Takto platím zbytečně něco, co nevyužívá a tarif je v tom případě nesmysl. Jde o to, aby mohla být na přijmu, v případě nouze si i sama zavolat a při tom se předplacená částka jen stále nehromadila, protože ji neprovolá.

Když jsem se díval na nabídku předplacenek na https://www.skrblik.cz/telefon/predplacene-karty/, tak se v tom ztrácím a i když tam je spousta informací, tak jim příliš nerozumím a to co mě zajímá, tam není. Hledal jsem nějakou přehledovou tabulku, ale nic jsem nenašel. Možná jen ale neumím zadat do google správný dotaz.

Co hledám je to, že něco předplatím a nebudu to muset opakovat každý měsíc. Cena hovoru za minutu není prioritou. Spíš jde o to, aby to bylo tak nějak "bezobslužné". Kdyby bylo možné přenést i číslo, tak by to bylo super.

Předmět Autor Datum
Třeba kaktus stačí dobít po 50 Kč jednou za rok. Číslo samozřejmě přenést jde, koupíš simku u kaktus…
Karel04 17.01.2021 17:36
Karel04
Díky, ale když jsem se na Kaktus díval, tak tam bylo něco o tom, že těch 50 Kč je na měsíc. Jinak ře…
yorg 17.01.2021 17:45
yorg
Ne, klasický kredit bez dobíjecích balíčků platí 1 rok. Volání je pak za 2,50/min, ale to je u tebe…
Karel04 17.01.2021 18:18
Karel04
Díky moc. Pokud to tak je, tak je to perfektní a přesně to odpovídá požadavku. Ještě jednou díky. poslední
yorg 17.01.2021 18:32
yorg

Díky, ale když jsem se na Kaktus díval, tak tam bylo něco o tom, že těch 50 Kč je na měsíc. Jinak řečeno mi z toho vyšlo, že bych ji musel každý měsíc znovu těch 50 Kč dobít.
Přiznám se, že mi až tak nejde o peníze, jako spíše o to, abych na to nezapomněl a bábi nebyla bez telefonu. A ještě abych nezapomněl, bábi určitě nebude potřebovat data.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru