Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dá se uzamknout HDD, pokud ano tak jak moc bezpečně?

Bohužel tazatel má ale pravdu. Dlouho jsem tu nebyl a na první pohled je jasně vidět, jak velmi výrazně ubylo otázek. Osobně si myslím, že to je přesně kvůli takovým arogantním a povýšeným odpovědím. Tazatel dostane nejprve vynadáno, co je to za hlupáka. A jak si vůbec dovoluje se na něco takového zeptat a ať se na to raději vykašle a nic raději nedělá. A nakonec pán velkomožný milostivě nějakou odpověď dá, jakoby házel žebrákovi pár drobných. Kdyby si měl každý všechno vygooglit, tak tady můžou poradnu zavřít, dát nápis, ,,pokud něco chcete vědět, tak si to vygooglete a sem žádné otázky nedávejte..."
Nedivím se, že zde potom ubývá dotazů a tazatel, než by se nechal ponižovat, co je to hlupáka, tak opravdu raději hledá na netu. Nebo se jde zeptat jinam. Ale potom začíná PORADNA ztrácet smysl. Pokud si někdo honí triko a navyšuje sám sobě vlastní sebevědomí na někom, kdo má znalosti v jedné jediné konkrétní činnosti o něco méně.

A překvapuje mě to o to víc, pokud má za přezdívkou A jako ADMINISTRÁTOR. Čekal bych to spíš od někoho, kdo se sem přihlásí náhodně. Nebo bez nějakého těsnějšího vztahu s poradnou.

V úvodu se píše, že tazatel by měl poděkovat za rady.
Možná by bylo dobré tam také napsat, aby se odpovídající zbytečně nad tazatele nepovyšoval. Už z logiky věci je jasné, že když odpovídá, měl by být on ten ,,chytřejší". Určitě by zde (ale i jinde) prospělo méně arogance, povýšenosti a vlastní namyšlenosti. A aspoň trochu pokory. A upřímné snahy poradit a radou pomoci. Ne si jen odpovědí honit triko a zvyšovat sebevědomí, co jsem za borce a nadčlověka.

Pokud někdo odpovídá podle svědomí slušně, toho se výše uvedené netýká a je mu třeba za jeho dobře míněné rady opravdu poděkovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny