Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vývoj programu

Neviem prečo ťa všetci odhovárajú - máš jasnú predstavu, rieši to reálny problém, získaš skúsenosť s programovaním, máš potenciálne platiacich zákazníkov. Podľa mňa ideálne podmienky. Ak je cieľom len zarobiť na aplikácii, tak to asi nie je najlepší spôsob, ale stále sú tam ďalšie pozitíva.

Čo sa týka existujúcich aplikácií - aj keby existovali, integrácia s existujúcou databázou bude aj tak individuálna, takže existujúce aplikácie sú irelevantné. Veľa spoločností napr. poskytuje zákazníkom aplikáciu na zobrazovanie faktúr, t.j. aplikácie na zobrazovanie faktúr existujú. To neznamená, že keby som mal spoločnosť, ktorá potrebuje zákazníkom zobraziť faktury, že nejaké existujúce riešenie by bolo aplikovateľné bez úpravy.

To, či by mohlo problém vyriešiť použitie násobilky namiesto aplikácie, je úplne od veci argumentácia. Pokladníčka tiež nerieši pri každej platbe, koľko má vydať späť zákazníkovi - skrátka sa jej zobrazí číslo a podľa toho ide. Alebo keď mám niekde zadať číslo (číslo karty, čísla zo šeku, číslo z elektromera), tak ani násobilku nepotrebujem a môžem číslo ručne odpísať. To ale neznamená, že aplikácia, ktorá dané číslo naskenuje, je zbytočná. Znamená to len toľko, že ľudia, ktorým stačí násobilka alebo manuálne odpísanie, to spravia za dlhší čas a/alebo chybne.

K jazyku, C# zvládne tvoje požiadavky. Je to samozrejme multiplatformný jazyk, môžeš v ňom spraviť aj mobilné aplikácie. Za zváženie možno stojí JavaScript/TypeScript (mohlo by to bežať napr. v prehliadači, prípadne v Electrone), prípadne Python, alebo Java/Kotlin, alebo TIScript. Ale ten C# mi znie pre teba ako najjednoduchšia možnosť. Každá možnosť má svoje výhody/nevýhody - závisí, či chceš jeden kód pre všetky frontendy (desktopy/mobily/web), alebo chceš optimálnu/natívnu aplikáciu pre dané prostredie.

Rozumiem pocitu, že zverejnením problému by si stratil akúsi výhodu na trhu, ale nemyslím, že je na mieste. A to hlavne kvôli tomu, čo som písal vyššie o existujúcich aplikáciách.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny