Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vývoj programu

Proč myslíš "velmi zlé"?
Někdy je výhodnější mít na formuláři page control, uživatel si přepíná pohledy a dotahují se mu data k dokladu než pro každý pohled otevírat nový formulář (v HTML novou stránku) a pak to zase zavírat a vracet se. Šlo by to řešit 20 malými formuláři a 20 tlačítky, které je budou volat, ale na úkor uživatelského komfortu.

Já samozřejmě můžu pracovat v textové formě, pokud potřebuju něco hromadně změnit na všech, tak klidně přes hledat/nahradit, ale mám i možnost to dělat vizuálně. Když dostaneš formulář, který jsi nedělal a chceš najít událost nějakého prvku, tak to určitě budu mít nalezené dřív.

Je to tím, že každý děláme odlišný typ aplikací.
V ERP potřebuje uživatel rychle pořídit doklad, často i bez koukání na obrazovku, nemůže pro každou kravinu klikat na tlačítka, otevírat a zavírat nové a nové formuláře a čekat na ně. Na webu s tím počítáš - klikneš a víš, že může trvat, než se načte další stránka, počítáš s tím, že na všechno potřebuješ myš. Na mobilu zase klikáš prstem, kam potřebuješ. To se vše přenáší v poslední době na desktop, takže roste generace klikačů, kteří místo stisknutí Enter chytnou myš a kliknou na tlačítko.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny