Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno NordVPN

Třeba jedeš do zahraničí, odkud pochází větší než malé množství hackerských útoků a superspecialisté u Seznamu a 802.cz celé toto zahraničí, které ještě nedávno mělo rozlohu 1/6 pevniny nebo tak nějak, prostě zablokuje! Takže se nepřipojíš ani e-mailu a tím pádem ani reklamním službám Seznamu (Sklik, Zboží, Firmy a pod.) a ani nastavení a dobití svých telefonních linek, které potřebuješ přesměrovat právě na toto zahraničí!

Dále se to hodí v případě, že Váš poskytovatel firemního e-mailu posílá Vaši IP v hlavičce e-mailu a Vy nechcete, aby Vaši obchodní partneři, kterým píšete, ale kteří jsou současně i Vaši konkurencí, znali Vaši IP, když jste zrovna na dovolené, píšete na jejích stránky anonymní dotazy, recenze, vyklikávate PPC reklamu a hromadu další legálních i pololegalních konkurenčních aktivit.

A poslední je možnost sledování lokálních obsahů, které by s původní IP sledovat nešlo.

Já jsem si nedávno NordVPN v nějaké extra slevové akci koupil, ale je pravdou, že kromě nějakých seznamovacích pokusů jsem jej dosud moc nevyužil. Ovšem v minulosti jsem se s výše uvedenými omezeními setkal a dělal jsem psí kusy, aby je překonal, hlavně v tom zahraničí, kde nebylo moc jiných možností. Nakonec mě zachránil anonymní režim Opery, který jel přes nějaké proxy v Německu nebo nějaké jiném západním státě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny