Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
V podstate bez sance slozit herni PC, je korona, komponenty se prestaly vyrabet, lide sedi doma a ne…
RedMaX 08.02.2021 09:15
RedMaX
Já právě přecházím z ps4 na pc😂🤦🏼‍♀️
MonikaFiedlerova 08.02.2021 09:53
MonikaFiedlerova
Nedostupnost hernich grafickych karet se odhaduje na cely tento rok. Propady prijmu hernich vyvojaru…
RedMaX 08.02.2021 10:25
RedMaX
Jaké konzoli (pokud to skladové zásoby umožní) dáš přednost? Já plánuji koupit PS5 kvůli exkluzivitá…
Holy99 08.02.2021 13:11
Holy99
Jeste nevim, ale taky spis PS5 kvuli tem titulum. Xbox je ale podstatne hezci. :-)
RedMaX 08.02.2021 18:44
RedMaX
Jako vím, že xbox má box v názvu, ale nedá mi to a musím říct, že se designéři u návrhu novýho xboxu…
Holy99 08.02.2021 19:06
Holy99
Dizajnovo by som povedal že xbox vyzerá lepšie,keď som prvý krát videl novy xbox tak to bol čistý gr…
Sova123 08.02.2021 19:29
Sova123
Že je PS5 zbytečně velká? Ano, to souhlasím, nicméně jsem četl, že původně měla být ještě větší. :-D…
Holy99 08.02.2021 20:04
Holy99
Tak proti Playstationu 4 tam urcity pokrok je urcite videt, ale Sony proste design neumi. Xbox muze… nový
RedMaX 08.02.2021 22:51
RedMaX
Sony proste design neumi To je na vkusu. :-) Vždyť původní Xbox One byl prostě nezajímavá velká bed… poslední
Holy99 08.02.2021 23:32
Holy99

V podstate bez sance slozit herni PC, je korona, komponenty se prestaly vyrabet, lide sedi doma a nepracuji. Popremyslej o herni konzoli, nicmene i na Xbox Se X a Playstation 5 se ceka mesice, rychle jedine starsi konzoli nebo mene vykonny Xbox Se S.

Nedostupnost hernich grafickych karet se odhaduje na cely tento rok. Propady prijmu hernich vyvojaru na PC scene budou z duvodu nedostatku hardware obrovske, takze se take muze stat, ze se konzolim zacne dostavat mnohem vetsi prednostni pece, nez je tomu dnes.
Navic se dari prodavat nejen PS5 v nebyvalem mnozstvi, ale i novy Xbox. Proto bych byl s nakupem herniho PC v teto dobe opatrny, nejen, ze nekoupis slusnou herni grafiku a v cene do 25K uz vubec ne, ale ve vysledku ti muze zbyt doma pocitac, ktery nevyuzijes.
(Vidim to nakonec na sobe, k cemu je mi drahy procesor 8jadro, kdyz jsem mohl mit 4jadro za polovinu ceny a na internet a media mi to bohate stacilo. Herni grafiku k tomu uz skoro pul roku nedokazu sehnat a pravdepodobne nesenu cely tenhle rok. Mohl jsem byval usetrit na PC a koupit si konzoli na hry, na kterou ted musim setrit znovu.)

Jako vím, že xbox má box v názvu, ale nedá mi to a musím říct, že se designéři u návrhu novýho xboxu příliš nepředřeli. :-D Mají štěstí, že lidi ze Sony zariskovali s poněkud netradičním vzhledem. :-) PS5 vypadá celkem fajn ve vertikální poloze, nicméně o horizontální poloze už se to moc říci nedá. :-D

Že je PS5 zbytečně velká? Ano, to souhlasím, nicméně jsem četl, že původně měla být ještě větší. :-D Že je xbox hezčí? Nesouhlasím, ale tak každý má jiný vkus. :-)

edit: Ještě k té velikosti PS5 - tam už šlo asi o to, že kdyby chtěli konzoli při zachování designu ještě o něco zmenšit, tak by to tvrdě narazilo u chlazení. Podle všeho je chlazení PS5 (a s tím spojená hlučnost) o dost lepší než u PS4.

Tak proti Playstationu 4 tam urcity pokrok je urcite videt, ale Sony proste design neumi. Xbox muze byt jakoliv a furt to vypada ok, u PS5 to vypada pekne, jen kdyz to stoji. A popravde neni moc jasne, proc minimalne zahajili prodej jen s bilyma krytama, kdyz mohli mit designovou vyhodu, kdyby tech barev meli hned od zacatku vic.

Sony proste design neumi

To je na vkusu. :-) Vždyť původní Xbox One byl prostě nezajímavá velká bedna, zatímco PS4 vypadala hodně dobře (a taky hodně dobře hučela :-D, ale to už jsme zmínili). K světu byly až Xbox One S a X.

kdyby tech barev meli hned od zacatku vic

To mi ani tak nevadí, že prodávají konzoli pouze s bílými kryty, vadí mi, že se snaží sundat kohokoliv, kdo chce barevné kryty prodávat, i když sami zatím nevypadají, že by něco takového v nejbližší době plánovali.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru