Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chladič NZXT Krakenx73

Zdravím, chci si postavit nový pc akorát zatím kvůli nedostatku nových grafik nemůžu mám doma už ale tento chladič https://www.czc.cz/nzxt-kraken-x73-3x120mm/280880/produkt ještě nevím co budu mít za CPU chtěl jsem zkusit něco jiného než vzduch ale na CZC je na ten chladič dcl špatné hodnocení nemá stím někdo zkušenost je to opravdu tak hrozný,hlučný atd?

Předmět Autor Datum
Hlavně když svítí. EDIT: https://www.tomshardware.com/reviews/nzxt-kraken-z73 Osobní zkušenost ne…
Hanyse.k 12.02.2021 21:41
Hanyse.k
To řešíš až teď když si ho koupil jeho kvalitu a tichost jo? Má mizerný řešení ohledně regulace otáč… poslední
sambilionk 13.02.2021 01:43
sambilionk

To řešíš až teď když si ho koupil jeho kvalitu a tichost jo? Má mizerný řešení ohledně regulace otáček ventilátorů,pumpy špatnej SW viz komenty u skřeta i ofic recenze to potvrzujou, za ty prachy paráda......( horší než Noctua NH-D15S co zmiňuje třeba uživatel) Celkem dost lidí koupilo takže někomu tyhle neduhy nevadí nebo se s tím smíří,jinej se ho asi rychle zbaví takže zkušenost bude mít každej jinou.

Pokud máš neomezenej rozpočet na HW tak ok zkoušet vodní chladič za 4,5 (navíc podle komentů nekvalitní) místo vzduchu kterej máš už slušnej tichej na OC od tisícovky,jinak nesmyslně vyhozený prachy který by měli smysl dát někde jinde do HW.Osobně bych ho do PC ani jetej za litr nekoupil....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru