Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Robit LAN rozvod do noveho domu?

Dakujem za reakcie. Presvedcim ich teda, ze im spravim LAN kabelaz do kazdej miestnosti. Dufam, ze sa im to bude niekedy hodit.

*LAN*
Kabel pre LAN teda bude FTP 5e.
@fleg, pises, ze ludia si nedavaju do technickej miestnosti rack. Ako to teda ukoncujes? Switch na stene? A co nevyuzite kable zo zasuviek, nechavas ich stocene na nejakom drziaku? Alebo ten kablovy gulas skryjes do nejakej krabice ci listy?

*Kamery*
Aky kabel ku kameram? Budu tam 4 vonkajsie kamery, na zaciatok analogove. Kabel by som dal presne rovnaky ako na LAN, 1 ks na kazdu kameru. Ak nie, tak ma opravte.

*Alarm*
Aky mate nazor na bezdrotove alarmy/senzory? Mne sa viac pozdava robit to kablami aj kvoli spolahlivosti, aj bezdrotove senzory su zrejme o dost drahsie. Ale zas sa nebranim ani pokroku ak je na to presvedcivy dovod.

Aky kabel pouzivate na alarmy? Bude tam 6-7 pohybovych cidiel a cca 8 magnetov na okna a dvere, nejake senzory na dym, klavesnica. Tam by sa hodil mozno nejaky lacnejsi kabel a mozno aj tensi, ohybnejsi, s ktorym sa lepsie pracuje. Drot alebo lanko? Treba tieneny? Cista med alebo aj CCA kabel sa hodi? Aky prierez?

*videovratnik, ovladanie brany*
Toto zatial nemaju premyslene. Ale namatkovo by sa mi hodilo vediet, ake kable by sa mohli pripravit do rezervy, ak by sa to v buducnosti realizovalo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny