Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno druhotne licencie

Jak si můžeš být jistý, že nejde o prodej vygenerovaných klíčů? Jestli to nezaregistroval má být myšleno jako vygenerovaný klíč pomocí profláklého generátoru klíčů KeyInfo bys nezaktivoval oproti serveru MS, tak to bys nezaktivoval, ale já si rozhodně nejsem jistý tím, že neexistuje generátor klíčů, který umí generovat i validní secret pro MS server a tedy i validní klíče schopné aktivace oproti MS, naopak si klidně myslím, že někde existovat může. Bez ohledu na to jestli takový keygen existuje nebo ne tak licence můžou podvodníci vytvářet mnoha jinými způsoby.
Firma vykoupí nevyužité licence ... a pro toto neplatí co psal Prasák? Tedy Ty máš zase jen domněnky. Platí. Tady nejde v prvé řadě o nějaké rozhodnutí SDEU a názor MS, ale o historii licencí a jestli během té historie bylo vše z hlediska licence vpořádku, například jestli během té historie docházelo k řádnému přeprodeji licence. Tak jak si to představuješ ty je to podle mě domněnka.
Takže tu máme obecně domněnky vs domněnky a jaké straně domněnky dávají větší smysl a jsou logičtější? Já si svůj názor na dostupných info udělal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny