Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem opakované blokování xiaomi účtu

Dobrý den, mám problém s zpropadeným čínským smartphonem, tedy spíš se službami / účtem okolo. Chtěl jsem odemknout bootloader. Takže jsem si v telefonu v obrazovce Stav Mi Odemčení musel zadat účet(jelikož jsem hodoteď neměl, tak rovnou i vytvořil) a šlo tedy zadat Přidat účet a zařízení. Potuď mi chodili e-maily na zadanou adresu při registraci.

Problém ale nastal s aplikcí xiaomi unlock tool. Tedy dost času jsem strávil sháněním verze této aplikace, která by byla funkční. Pokaždé se tam vydělalo něco jiného, pokaždé to bylo strašně pomalé. Někdy to házelo hlášky že se něco nepodařilo, nebo že něco nesouhlasí. Až u poslední funkční verze, kde se mi podařilo zalogovat, tak mi to ukázalo že účet byl zablokován a že pro odoblokování mám navštívit helpcenter (myslím že mi.com/helpcenter)
Odtuď už žádný mail na zadaný e-mail v účtu nepřišel.

Tam jsem se přihlásil a ukázalo se 6 dlaždic (nepamatuji si všechny : zmrazit účet, odmrazit, odblokovat). Odblokovat je správné : Ukázalo se mi, že účet byl zablokován kvůli porušením podmínek xí účtu (nebo miomi, nevyznám se v těchto pseudovýrazech). Nevím ale, že bych něco porušil, Dal jsem odblokovat ,vyplnil captchu, počkal na doběhnutí šmírovací skriptu tracking.miui.com (bez kterého to nešlo) "Environment safety checking". Napsalo mi to, že asi 5 dní dostanu vědět, co tedy bude (bude odblokován?)

Jenže tohle se už opakuje potřetí. Jak jsem psal, žádný mail mi nepřišel a třetí čekám za 2 týdny asi . !!!! Vadí snad, že jsem se snažil přihlásit dřív, než byl datum pro odpověd?

Případně je problém změnit si mail na tom mí účtu? Bude pak účet funkční i v telefonu? (od té doby nebyl připojen k netu)

Co by mělo být obsahem mailu? Nějaký link v mailu? Nebo červeným písmem vyhubováno , co jsem provedl proti čínským podmínkám?

Co dělat, když účet takto není v pořádku? Nebo rovnou celé eldorádo s pokaděnými čínskými účty vynechat a rovnou odemknout loader?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny