Předmět Autor Datum
Nerobil by som nič, počkal na ďalšie. Error 0x80070003 can occur whicle attempting to perform Windo…
pozorovateľ 27.02.2021 13:19
pozorovateľ
Pri W10 je nutnosť disponovať min. s voľným miestom na primárnom oddiele C:\ 25GiB a viac. Skontrolu…
Nuda 27.02.2021 14:07
Nuda
fascinuje mě, že 20 let po vynálezu automatických aktualizací neumí mrchosoft napsat kolik místa to…
lední brtník 27.02.2021 21:38
lední brtník
Máš recht, pitomci MS aj na moje osobné inštrukcie, mailové upozornenia v predmetnej veci úložiska i…
Nuda 27.02.2021 22:05
Nuda
Preto je to "voliteľná" aktualizácia, aby si si zvolil, či ju chceš, alebo nechceš. A pokiaľ nevieš… poslední
yYy 01.03.2021 13:19
yYy

Nerobil by som nič, počkal na ďalšie.

Error 0x80070003 can occur whicle attempting to perform Windows Update on a Windows 10 computer. This error usually occurs when Windows updates cannot be installed, when the installation process is in progress, or when updates are installed but the process cannot be finished completely.

Pri W10 je nutnosť disponovať min. s voľným miestom na primárnom oddiele C:\ 25GiB a viac. Skontroluj v koláči C:\ voľné miesto a, ak je dostatok miesta, povoľ swap, pagefile na min./max.4096MB na C:\ (Swap majú velice rádi windowsáci aj ak máš 32GB pevnej RAM).

Nemáš kompatibilný HW, neželaný SW je tiež jedna z možností, prípadne šarapatí škodná.

Rufusom na USB fleške si vyrob nejaký AV typu SysRescue: Dr.Web live ISO, Eset ISO a spol. xindlov, ktorými prelustruj o.i. pod RAM zavádzač, bootmanažéra na rootkity.

Máš recht, pitomci MS aj na moje osobné inštrukcie, mailové upozornenia v predmetnej veci úložiska inštalačných dát "veľkých" záplat, dodnes nedokázali presmerovať tieto dočasné inštalačné dáta na voľné miesto, kdekoľvek, bárs aj na zasunutý, voľný externý disk. V prípade prvých tabletov bola vec voľného miesta velice aktuálna, ošemetná.

Má to síce úskalia v prípade transferu, migrácie OS na iný HW, ale nie je to neriešiteľné. MS to má ťažké pri výrobe proprietárneho systému určený na kadejaké generické ovládače HW zbastlených po celej zemeguli na kolene v nehomologovaných "garážach" šmelinárov, len aby promptne vyhovel súčasnému trhu šmelinárov.

Preto je to "voliteľná" aktualizácia, aby si si zvolil, či ju chceš, alebo nechceš. A pokiaľ nevieš wocogo - nájdi si čo táto aktualizácia prináša - skôr ruší. Ruší FLASH v systéme Win10 - a NEDÁ sa táto aktualizácia odinštalovať. Ja som ju ani neinštaloval - takže sa tiež na to vykašli.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru