Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neustále zastavovanie sťahovania na steame

Zdravím. Mám problém ohľadne steam sťahovania. Sťahujem hru F1 2020. Rýchlosť sťahovania je výborná a presne taká akú požadujem. No sťahovanie vždy v nepravidelných intervaloch zastaví a musím ho znova odpouznúť aby fungovalo. Pritom mi píše, že mám chubu v zápise na disk. Miesta na disku mám dostatok, takže tomuto problému nerozumiem. A naozaj sa to takto nedá sťahovať, keď to musím zapínať donekonečna

Předmět Autor Datum
No práve ty robíš tú chybu. Nechaj to bežať. PC si to sám riadi. Stiahne blok dát, zapíše na disk a… poslední
yYy 06.03.2021 20:15
yYy

No práve ty robíš tú chybu. Nechaj to bežať. PC si to sám riadi. Stiahne blok dát, zapíše na disk a znova stiahne. Pokiaľ je download vyšší, než stihne PC to na disk uložiť, preplní sa cache a preto preruší sťahovanie do tej doby, než môže znova využívať cache. A potom pokračuje v downloade. Pamätá si, kde prestal. Ty tým, že to neustále zapínaš avypínaš znova - vymazávaš informáciu pre server, že kde sa prestalo a kedy má začať pokračovať.
Tiež som to mával (taký problém - zastavenie downloadu), ale to som mal platňový HDD a pomalší procesor. Vtedy tiež rýchlosť down padla na 0, ale po pár sekundách (v tej dobe ešte disk zapisoval!) sa to znova rozbehlo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru