Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Soukromí v PC

Dobrý den.
Včera jsem si něco dělal v nastavení v pc v kolonce soukromí. Měl jsem na notebooku také účet admin a ten jsem omylem z mého druhého účtu smazal. Pak jsem si ještě nastavoval v soukromí něco ohledně hesel a zase jiných účtů.

Teď mám strach, abych neměl z toho problémy třeba s windowsem, že jsem něco dělal v nastavení soukromí a s účty atd..
Ale to je v podstatě každého věc, co si děla v nastavení pc ne?

Díky za odpověď. Tom

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Síce sa venujem Windows iba 14-dní, ale o to silnejšie, ba ešte viac počas dlhých, nočných, prebdený… poslední
Nuda 07.03.2021 20:16
Nuda

Síce sa venujem Windows iba 14-dní, ale o to silnejšie, ba ešte viac počas dlhých, nočných, prebdených hodín za skromného osvitu pouličnej lampy intenzívnejšie, len furt neviem nájsť, resp. som zmätený, kde presne mám hľadať konkrétne miesto kde je redmondskými vývojármi z dielne MS, presne zakliata či umiestnená všeobecná "kolonka súkromie" - privacy. (Zmena možností ochrany osobných údajov).

Máš to beztak márne v úmornej snahe zachovať súkromie, eliminvať blokáciu Telemetrie, Ceip, Appraiser odosielanú šifrovanými, 64kb súbormi typu cookies, v prípade úmorného popoťahovania prepínačov vo W10.

Jedine kvalitný SW, ideálne HW firewall vyššej triedy (Zyxel-Zywall nad 700€), ktorý dokáže odchytiť veškeré IP adresy a pakety bit po bite in/out, hlavne pre nutne otvorené porty 80 a 443. Vyššie "plávajúce" porty určené hosťujúcemu svchost.exe je nutne akceptovateľné zlo, lebo by sa Windows bez verifikácie ID HW smerom na spriatelené servery (akamai a spol.), nepripojil na sieť netu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru