Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi zobrazit složka "stažené soubory"

Zdravím, dnes jsem stahoval .rar soubor instalačního programu do složky stažené soubory, po jeho rozbalení na plochu do prázdné složky nedošlo k úplnému vybalení všech položek, které obsahoval .rar soubor. Proto jsem opětovně chtěl otevřít složku stažené soubory, ale systém složku Stažené soubory nechce otevřít, jen hlásí "Pracujeme na tom" a kurzor myši se nad složkou promění na kolečko a točí a točí. Nyní složku Stažené soubory nechce systém vůbec otevřít (jen točí). Jak mám zobrazit složku.

Mám operační systém win10 Home a pro rozbalování .rar souborů používám winrar. Nejsem nijak zvlášť IT specialista, tak případné rady poprosím trochu více rozepsat, ať to pochopím a zvládnu převést v skutečnost :D

- restart PC, reinstalace programu winrar nic nepřinesla.

Předmět Autor Datum
Jak seš na tom s angličtinou? https://windowsreport.com/download-folder-not-responding/
host 09.03.2021 11:49
host
Celkem ujde, makám na to, dám pak vědět výsledek :D
JakubB 09.03.2021 11:59
JakubB
Opravdu rada nad zlato poslední
mission 12.07.2021 20:22
mission
AdwCleaner bere program Restoro jako škodnou. Viz příloha.
IQ37 09.03.2021 13:40
IQ37
Ak si ščastlivec, majiteľ AV bežiac v systéme na pozadí, prípadne Defender sa snaží v chránenom reži…
Nuda 09.03.2021 15:07
Nuda

Ak si ščastlivec, majiteľ AV bežiac v systéme na pozadí, prípadne Defender sa snaží v chránenom režime pod RAM dekompilované dáta preveriť v strojovom kóde na prípadnú škodnú a až následne láskavo dovolí otvoriť zipku do zložky.

Daj sem link na *rar, niekto si ho stiahne a otvorí na svojom voľne ležiacom, ničím, žiadnou brzdou v podobe AV nezabezpečenom OS. Sú aj takí trúfalí trúfalci medzi sľušnými, poctivými občanmi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru