Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač sa po kontrole chýb reštartoval

Dobrý deň,

už 2 krát v priebehu tyzdna sa mi nahle restartoval pocitac (predtym sa to nedialo). Pred restartom sa zobrazila modra obrazovka (rovnaka ako tu). PC sa nasledne restartuje a vsetko funguje normálne. V event viewer som si nasiel tu chybu, ktora sposobila restart (vid. bugcheck.png v prílohe). Nasiel som tam, ze sa ta chyba tyka Computer: DESKTOP-AMJV07I, co je presne nazov nainstalovaneho Ubuntu systemu, ktory som nainstaloval z MS obchodu. Pouzivam iba jeho prikazovy riadok spolu z Docker desktop.

Vie niekto poradit co s tym mam robit aby sa uz nerestartoval? Viem, že problem by asi vyriesilo keby odinstalujem ten ubuntu, no chcel by som si ho ponechal lebo ho pouzivam...

Inac host system je Windows 10 x64 Education

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ak je Ubuntu pod Virtual namontovaný v desine, skontroluj v Bios nastavenie virtualizácie CPU ak tát… poslední
Nuda 15.03.2021 12:20
Nuda

Ak je Ubuntu pod Virtual namontovaný v desine, skontroluj v Bios nastavenie virtualizácie CPU ak táto možnosť existuje. Môže to byť nejaký nový, neobjavený bug W10.

Ideálne je disponovať s Dualboot na druhom logickom oddiele, v prípade rýchleho HW s flešovým diskom je rešatart PC medzi systémami otázkou zopár sekúnd, do minúty, pri vyladených OS.

Dualboot je istejší oproti virtualke.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru