Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android - kde maji systemove komponenty a aplikace ulozena data a jak je vytahnout?

Dobry den,

potrebuji vedet: Kde v Androidu maji systemove komponenty a systemove i stazene aplikace ulozena data a jak je vytahnout a zkopirovat?

Jak uzivatelsky a PLNE OFFLINE BEZ INTERNERU ANI CLOUDU ANI SYNCHRONIZACE ANI GOOGLU vykopirovat treba do PC pres USB nebo klidne i primo v androidim zarizeni (mobilu/tabletu) na MicroSD kartu nebo na flashku pres USB-OTG vsechna tato data systemovych komponentu a systemovych aplikaci:
-telefonni seznam, ulozene kontakty - vcetne jejich dat (tj. vizitka - napr. mam-li u nejakeho kontaktu vice tel. cisel, webovou a e-mailovou adresu, postovni adresu, firmu, pracovni zarazeni, obrazek a vyzvaneni, at se zkopiruje vse), vcetne skupiny volajicich, rychle volby, oblibenych kontaktu, ...,
-zpravy SMS, MMS, EMS, prijate/odeslane/koncepty/k odeslani/ulozene/sablony/slozky/archivy, prilohy, e-maily, wap push linky, vypisy doruceni, a jine zpravy, ...
-seznamy neprijatych/prijatych/volanych hovoru a cas a delku, ...
-organizer, data kalendare, ukolu, poznamek, budiku, casovacu, stopek, svetovych hodin, prevodniku jednotek a men, ...
-webove zalozky a polozky a historie, seznamy stahovani, ...
-kompatibilni nastaveni (napr. Profily, Temata, Nastaveni fotoaparatu a scen, Rozmisteni ikon, Nastaveni systemu, ...), ... .

Kde tato data v souborovem systemu najdu a jak je jednoduse vsechna zkopiruji kamkoliv na PC nebo jakekoliv externi medium?

A kde v souborovem systemu najdu data a konfigurace stazenych a nainstalovanych aplikaci?

Idealne kopirovat a zalohovat soubory v nejake uzivatelsky citelne podobe, at je mozno soubory prohlizet a upravovat a pouzivat i v PC.

Diky moc :-) !

NIZE JE NEDULEZITA POZNAMKA POD CAROU - NEMUSITE CIST:
----------------
Proc to chci vse offline bez cloudu, synchronizace, internetu...: Nejsem "paranoik" co se "boji smirovani" velkymi spolecnostmi a jejich partnery a vladami (tomu se dnes stejne vyhyba jen tezko, kdyz tim jsou soucasna dotykova zarizeni bez ohledu na znacku a OS prospikovany stejne), jen chci mit sva data u sebe a mit nad nimi kontrolu i napr. pri vypadku site (vicekrat se stalo) nebo nemoznosti pouzit zadne androidi zarizeni (taky se vicekrat stalo). Zvlast v dnesnim svete, dnesni dobe a IT oblasti plati mnohonadobne vic nez jindy a jinde: Co je doma, to se pocita. Parkrat jsem si taky myslel, ze neee eee, cloudy, online, internet zaloha super jsem cool in trendy king vsech svetovych lenochu co si usetri praci se zalohovanim a usetri penize za media, a pak rana do palice jak z dela - data v cudu: bud tech. chybou za kterou provozovatel dle smlouvy "nenese zodpovednost" nebo technickou ci mou vlastni chybou pri neexistenci zaloh ani kopii ani starsich verzi (ty provozovatele online sluzeb nedelaji).

Diky moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
MyPhoneExplorer pro win nový
kolem 22.03.2021 09:32
kolem
/data/data/ poslední
volvoj 22.03.2021 16:17
volvoj

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru