Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Blokace rozjetí PC.

Po čistění PC nemohu otevřít nabízí se mi PC a poté se objeví několik nabídek ale zádná nefunguje a nabídka obnova systemu hlásí odstraňte ochranu systemu ale nevím kde a jak to mám provést.Jsem jenom průměrný znalec PC,spíše jen práce na PC.Asi budu muset vyhledat pomoc nějakého aiťáka!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
tos čistil mopem, nebo nějakým dětským čistícím programem? screen těch hlášek asi sejmout neumíš. -…
lední brtník 21.03.2021 16:56
lední brtník
tos čistil mopem Dobré, pobavilo :-D poslední
Lukas1982 23.03.2021 18:16
Lukas1982

tos čistil mopem, nebo nějakým dětským čistícím programem?
screen těch hlášek asi sejmout neumíš.

- je možné po povolení v biosu nabootovat nějaký nezávislý systém z flashky, třeba hirens 64, z něj zachránit důležité soubory na externí disk. původní disk s tebou poškozeným systémem komplet zrušit ve správě disků a nainstalovat nový systém úplně znovu + ovladače ve správném pořadí + bývalé programy.

- nebo rovnou vzít bootovací flashku w10 vytvořenou na jiném pc, nastartovat z ní pc, zvolit novou instalaci se zachováním dat. tvoje soubory zůstanou.
variantou je opravná přeinstalace, jestli boot médium w10 něco takového nabízí - ale to nemusí opravit všechny následky tvého běsnění v systému.

- kdyby lidi uměli zálohovat, nemusel jsi sem žádný dotaz dávat. ale v každé verzi windows jiná funkce pochybného zálohování jim to zrovna neusnadňuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru