Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ctecka stahovani knih.

ahoj koupil jsem ctecku pocketbook616. kdyz chci stahnout e knihu napr s ulozto tak se kniha stahne ale nejde ve ctecce otevrit. musim stahnout knihu na sd kartu do mobilu
pote sd kartu vyndat z mobilu a vlozit do ctecky. z sd karty jde kniha otevrit. je nejaka moznost aby sla kniha otevrit bez sd karty. dik

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Problem neni ve formatu, tva ctecka umi precist v podstate skoro vsechno. Tvuj Pocketbook616 az na s…
HPET 31.03.2021 11:22
HPET
ok. dekuji za skvelou odpoved. dik cau poslední
guzi 31.03.2021 12:07
guzi

Problem neni ve formatu, tva ctecka umi precist v podstate skoro vsechno.
Tvuj Pocketbook616 az na stahovani z katalogu OPDS direct downloading nepodporuje, kdyz tu ctecku zapojis do PC uvidis co ti stahl, "kniha to neni".

Z mobilu nemusis kopirovat sobour na SD kartu, ale poslat knihu primo pres adresu mail (ID) tveho Pocketbook (Send To PocketBook) nebo pomoci PocketbookCloud.
(nahore na Pocketbook na uvodni obrazovce kliknes jen na aktualizovat a knihy se automaticky stahnou/pridaji do tve knihovny. Samozrejme tech knih muzes zaslat vice naraz)

Pošlete si e-knihu do Pocketbooku e-mailem

PS: Jestli ti nevyhovuje Pocketbook reader (adobe), muzes nainstalovat Koreader.
Je kompatibilni s vetsinou ctecek knih jak Pocketbook, tak KOBO, Onyx nebo Kindle (u ktereho je ovsem zapotreby jailbreak).
Je podstatne lepsi jak vetsina integrovanych chlivu s podporou DirectDownload pres Net_Browser addon/plugins nebo NetSurf (Qt).
https://github.com/koreader/koreader

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru