Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s PC

když je to tu znovu vytažené nahoru: máš snad představu o rozpočtu opravy, jenže i z chlupaté deky dostanu víc informací.

jestli nejedou žádné usb porty (přední / zadní - nejsi moc konkrétní), pak to odešlo nějakým zkratem usb. normální bývá že těch ochran je na desce víc, vycházím z tvého tvrzení že nic nejede.
asi nemáš v plánu takto oddělanou desku opravovat, ale dá se:
- buď koupit podobnou desku v bazaru a chtěl jsem vědět přesný typ, na což nereaguješ,
- nebo přikoupit pci/pcie usb řadič -> klávesnice s myšem zase pojede. pci usb2 řadiče nejlépe s broukem nec už snad nejsou k dostání, leda bazar. pcie řadič usb3 existují.

integrované usb3 porty (modré) určitě nemají společnou ochranu proti přetížení s usb2 porty (typicky černé). stále trváš na tom, že všechny odešly náhodou, nebo co má ta deska vlastně nefunkční?
každopádně tím by se oživil edukativní pc, za cca 1-1.5t s poštovným.

----
no a jak z něj udělat herní dělo jsem psal: přiměřená grafika 4.generaci intelu by mohla být ta bazarová gtx1050. je to nejméně výkonná grafika, kterou jde označit jako herní a má smysl.

protože nevidím žádnou reakci, nebudu připomínat, že win10 na starém hw s mechanickým hdd jsou zoufalost a chtělo by to investovat 1t do ssd disku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny