Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
U "smart" hodinek za 200 Kč bych se divil i ušima, kdyby něco fungovalo. Na Wishi toho nakecají...
Moas 09.04.2021 17:00
Moas
No vidíš a ono jich funguje víc z Wishe, jediné co je na nich špatné je to,že baterie vydrží málo na…
MarkSagi 10.04.2021 11:58
MarkSagi
Pokud to máš jako koníček (zkoušení crazy levných chytrých hodinek z Číny) a máš i nějaké srovnání s…
Moas 10.04.2021 18:34
Moas
Moje zkušenosti jsou takové,že spousta věcí je funkčních. Wifi Kamera, Dron, Gameboy, Repro bluethoo…
MarkSagi 11.04.2021 11:43
MarkSagi
Jako zkušenost fajn, ale přesně to popisuje důvod, proč s tím jsou lidi hned hotoví: - světelný páse…
Potkan007 12.04.2021 14:35
Potkan007
Tak já nejsem na tyhle věci náročný, když něco opravdu chci,tak si rád připlatím za kvalitu,ale na W… poslední
MarkSagi 13.04.2021 12:45
MarkSagi

No vidíš a ono jich funguje víc z Wishe, jediné co je na nich špatné je to,že baterie vydrží málo narozdíl od kvalitních. Čas ukazují, hovory fungují a stačí propojit jen přes Bluethoot, ale s pomocí Aplikace jde ze všech těch hodinek dostat víc funkcí. Mě osobně stačí i jen ten čas,ale vždy když nějaké mám,tak chci aspoň zkusit co a jak dokážou. No a zrovna tyhle T8 jsem čekal že budou lepší než jiné a nejsou.

Pokud to máš jako koníček (zkoušení crazy levných chytrých hodinek z Číny) a máš i nějaké srovnání s renomovanými výrobci, nechtěl bys o tom sepsat svoje postřehy? Klidně sem na poradnu, vpravo je sekce "články".
Nedělám si prdel - osobně ve mě tyhle výrobky nebudí ani za mák důvěry a zatím jsem nenašel nikoho, kdo by tyhle strojky chválil. Ale rád bych se nechal přesvědčit o opaku...

Moje zkušenosti jsou takové,že spousta věcí je funkčních. Wifi Kamera, Dron, Gameboy, Repro bluethoot, Hodinky - nejvíc mě zaujali W34, Světelný pásek 5M potřeboval přiletovat drátek,ale jinak ok, Projektory světla, Auta na ovládání, Lampy koule, Solární světla ... to vše je funkční. Horší je to s paměťovýma kartama a flashkama, asi z 5 funguje jen jedna jak má, ostatní pracují pouze na 10% kapacity, ale kapacitu ukazují správně,jen nejde využít. Dobíjecí baterie též napůl. Některé dobíjet jde,některé ne a ty co jdou jsou nabité za 15 minut. Taky jen na částečnou kapacitu,ale třeba v autě na ovládání fungují i s tou menší kapacitou,tak na věci co nemají velkou spotřebu se využít baterie dají.Ale rozhodně je třeba to nekupovat za plnou cenu,ale za zvýhodněné. A vždy je problém k tomu najít český návod. Třeba Drona jsem rozhýbal až po shlédnutí videa nějakého asiata. Jinak jsem byl spíše přesvědčen,že nefunguje a on funguje i natáčí. Pomocí aplikace,kterou hodnotí lidé jako nefunkční,protože s ní neumí pracovat,trvalo,než jsem pochopil jak funguje. Ale než abych napsal recenzi,že je ta aplikace k ničemu,tak si s ní víc pohraju a nakonec zjistím, že funguje skvěle. Lidi jsou se vším hned hotový a kritizují dřív než něco zkusí.

Jako zkušenost fajn, ale přesně to popisuje důvod, proč s tím jsou lidi hned hotoví:
- světelný pásek na opravu hned po doručení (pro 90 % lidí neřešitelné)
- u karet 20% úspěšnost doručení použitelného produktu
- baterie nic moc a nejistota, co přijde
- dron, kvůli kterému je potřeba sledovat video návod a ovládá se nejspíš zbytečně složitou a neintuitivní aplikací

Byl jsem dřív taky takový, hlavně v období střední školy (ne tak dávno), kdy jsem měl spoustu času, náladu ladit něčí nedodělky a zároveň málo peněz. Teď pracuju, mám mnohem míň času, ale taky znatelně víc peněz, než jako student. Když budu hodně chtít drona, tak prostě radši půjdu a koupím něco vyzkoušeného za 10k, než polofunkční za 2000 s nejistými parametry. Náramek si koupím třeba Mi Band za 800, u kterého mám jistotu funkčnosti. Posunul jsem se z člověka, co nadšeně testuje každou blbost na člověka, který sice chce zajímavé výrobky a sleduje novinky, ale chce dostat odladěný produkt k používání.

Tak já nejsem na tyhle věci náročný, když něco opravdu chci,tak si rád připlatím za kvalitu,ale na Wish spíše jen testuji levné věci co se tváří jako kvalitní. Jj, u pásku nesvítila jedna barva,uvolněný drátek. Některé věci tam mají v dobré kvalitě,jiné v děsivé a předražené.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru