Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podrobnosti o šifrovaném telefonu BlackPhone

Nechce sa mi to hladat vsetko, ale je to dalsi z radu predrazenych akozezabezpecnych mobilov.
Sifrovania samozrejme funguje len s mobilom rovnakej znacky, pripadne pri pouziti ich aplikacie. Sifrovanie dnes ponuka akakolvek aplikacia, takze aj bezny Viber, Whatsapp a spol.
Silent phone...mozno uzitocna funkcia, ze si navolim par cisiel, ktore sa mi dovolaju, ale nic co by nezvladol bezny Android.
Untraceable Device - ze mobil nejde vystopovat? A preco by nesiel. Triangulaciou sa nezameriava mobil, ale sim a tu vyrobca sfalsovat nevie, takze operator vzdy vie, kde sa nachadzas.
Unhackable? Podla vsetkeho bezi na Androide a ten uz mas tolko bugov...je jedno aky frontend a uprava pouzili autori, ak je chyba v samotnom Androide je telefon hacknutelny.
Locked bootloader...toto maju bezne Andorid telefony tiez.
Device wipe...ano mozno uzitocne, napadnu ta a ty zadanim pinu zmazes cely telefon...ale verim, ze toto existuje aj pre Android, pretoze je to normalna funkcia.

Nekupuj to, je to predrazeny Andoroidovy telefon, co ti neponuka skoro nic navyse.

Pozrel som Blacksim...podla popisu je to e-sim, a preto je tam to pokrytie len v stave planing...cize nie je skutocne. U nas ju poskytuje len Orange napriklad a aj to len zacal pred nedavnom, takze opat zbytocna a predrazena sluzba. "Daju" ti tam obycajnu e-smku a nabalia na to sluzby, ktore nepotrebujes...a kralovsky si to nechaju zaplatit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny