Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podrobnosti o šifrovaném telefonu BlackPhone

Neumím dobře anglicky, ale snažil jsem přeložit stránky překladačem. Přesto mám nějaké otázky, kterým nerozumím?
Mám tlumočnici, která umí anglicky perfektně, ale zase není technický typ, takže obsahu textu nerozumí, i když si ho přečte.

Umí někdo oboje? Nebo znáte něco o tomto mobilu BlackPhone?

Jejich stránky https://www.blackphone.co.uk/ a záložka SHOP

a) White SIM – to je běžná SIM na cestovaní, která se dá použít i v Androidu, takže není nijak zabezpečená?

b) Black SIM – to je SIM jen DATA? Nebo i na telefonování? Zabezpečený hlas, SMS, email atd. Ta SIM se prodává i samostatně do běžného telefonu, nebo je to pouze pro jejich BlackPhone?

c) Blackphone 2 - hovory mezi uživateli Blackphone jsou zdarma a jsou šifrovaná bez omezení? Tzn., že ty placené minuty jsou pouze na šifrované volání někomu, kdo má normální běžný telefon?

d) Jak fungují služby Silent Phone Credits a Silent Phone Subscripttion? Zřejmě se jedná o předplacené služby, kdy BlackPhone může fungovat i bez nich a naopak je může mít i běžný telefon. Ale moc si to nedokážu představit jak? Jestli díky té SIM nebo jak?

U PRIVY se nám podařilo zjistit, že provoz stojí 5.000,-Kč měsíčně se všemi službami včetně neomezených dat v roamingu v 71 zemích světa.

Ale nedaří se nám zjistit, za kolik Kč měsíčně by bylo možno mít BlackPhone 2, kde se ty služby a telefon dají poskládat? Kde je to funkční minimum a za kolik?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny