Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemAnketa Kedy očakávate zlepšenie trhu s počítačovými komponentami, hlavne GK?

Ja uz moc papirovky ani mince nepouzivam, vetsinu veci platim kartou teda virtualnima penezma. Penize jsou jako zprostredkovatel obchodu dnes zalozene ciste na duvere, tudiz neni treba je mit fyzicky. Pracuju, vydelam penize a verim, ze si za ne budu moct neco koupit. Prodejce zase veri, ze si neco koupim a jelikoz je temer jiste zaroven nekoho zakaznikem, taky veri. No a ta duvera vytvari tu hodnotu. Vyhodu vidim, ze urcitou duveru vytvari i stat, ktery za ty penize castecne ruci. Cim je stat silnejsi, tim ma vetsi duveru a jeho penize vetsi cenu.
U kryptomeny je to podobne, akorat tam neni zadna vyznamna autorita, ktera by tu duveru podporila, ale musi si jednotlivi ucastnici te hry duverovat navzajem. Jediny problem, ktery se mi na kryptomene silne nelibi je ten, ze tu duveru podporuje skrz spotrebu energie a kryptomena ma obecne tim vetsi duveru, cim vic energie dokaze spotrebovat. To je cesta do pekla, v podstate na nas denodenne chrli EU masirku o nutnosti se chovat ekologicky a pak dovoluje provadet takoveto zverstvo, silene.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny