Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem levný notebook jen pro internet

Kamarád v práci se dostává do problémů s dětmi - prostě se nevejdou na jeden domácí počítač. Pokusil jsem se mu navrhnout něco jako HTPC (univerzálnější) nebo miniITX řešení propojené s jeho LCD. To by měl problémy se ženou - mají jen jednu televizi.
Řešením je tedy notebook, problém je že potřebuje něco do za cca 4000 korun a tedy asi z bazaru. Mám pocit že to asi bude dost riskantní, pokud mu to má vydržet trochu delší dobu. A to ani nemluvím o náhradních dílech které bude v případě poruchy dost těžké někde najít.
NAšel jsem tady v poradně ještě jedno řešení - repasované notebooky. Jsou nějakou dobu v záruce. Dá se sehnat něco lepšího či novějšího něž je tento - http://ibm.gigacomputer.cz/cs/zbozi/32202-ibm-think pad-t23.html ? Nebo za kolik by se dal pořídit nějaký nenáročný, levný NOVÝ notebook ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je vidět že této oblasti opravdu moc nerozumím - mě se to za cenu zdálo úžasné. Děkuji za pomoc.
zdenekhribek 27.09.2008 09:12
zdenekhribek
ThinkPad T23 je ideální a odolná mašina, sám ho používám léta k naprosté spokojenosti. Pokud byste h…
jirka44 27.09.2008 11:07
jirka44
Na svém Dellu mám francouzské rozložení klávesnice. Dá se s tím žít, když člověk má CZ nebo US rozlo… poslední
Dale Cooper 27.09.2008 13:04
Dale Cooper

ThinkPad T23 je ideální a odolná mašina, sám ho používám léta k naprosté spokojenosti. Pokud byste ho ale chtěl kupovat, podívejte se dobře na klávesnici. Spousta těhle repasů jsou totiž dovezené z Itálie nebo Francie a to je jiné (zásadně jiné!) rozložení kláves, na které normálně dostupné přelepky nestačí. Takže pokud repas, jedině s USA klávesnicí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru