Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastavení kompatibility v IE8 cz

Málem jsem se vrátil k IE7. Na některých serverech, včetně této poradny, docházelo k neúplnému načtení stránek. Zde se například u dotazu zobrazila jen část příspěvků a některé jen bez obsahu. Při zobrazení těchto stránek se vedle adresního řádku objevovalo nové tlačítko. Než jsem si ho všimnul a později v nástrojích našel možnosti nastavení kompatibility zobrazení, chybělo jen málo k zavržení IE8. Na některých webech potíže nebyly, tlačítko se neobjevilo (Google, živě, 2baksa atd.) Jeho stiskem se provedlo znovutačtení a zobrazilo se vše. Přitom znovuzobrazit přes Ctrl+F5 se muselo pro stejný výsledek i několikrát opakovat. Nepřátele IE to jistě potěší, ale ostatních bych se zeptal na názor k této funkci.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Můj názor jako uživatele je že by tato funkce mohla být užitečná... Přece jen nejsou všechny weby na… nový
Dale Cooper 27.09.2008 09:32
Dale Cooper
napiš do google, že mají špatně web. nějak nechápu důvod ze sebe dělat alfatestovatele. nový
lední brtník 27.09.2008 17:18
lední brtník
Málem jsem se vrátil k IE7 A kdo ti poradil upgradovat pro běžné používání na betaverzi? chybělo j… nový
Vladimir 27.09.2008 17:30
Vladimir
Mohu se zeptat, co nebo kdo tě nutilo přejít k IE 8? Jaké to má výhody a tak? nový
host 27.09.2008 17:35
host
Přiznávám, nic mne nenutilo zkusit IE8 beta. Jen zvědavost. Před týdnem jsem nainstaloval IE8 po vyt… poslední
Lubor 27.09.2008 19:35
Lubor

Přiznávám, nic mne nenutilo zkusit IE8 beta. Jen zvědavost. Před týdnem jsem nainstaloval IE8 po vytvoření zálohy sytému v True Image. Tedy bez rizika. Kromě zmíněné funkce jsem neměl a za uplynulý týden nemám žádný problém. Když už MS uvolnil částečně lokalizovanou verzi (nápověda ještě není v češtině), tak jsem neočekával problémy. Podobně jako koncem dubna, také jsem neměl problémy s SP3. Mně počítač neživí a tak si nějaký pokus můžu dovolit. Když něco nevím a s přiměřeným úsilím na to nepřijdu, zeptám se. Letos jsem z této poradny nerealizoval jen jednu radu na můj dotaz, překračovala "mně přiměřené realizační úsilí".
Druhá otázka - jaké to má výhody už byla publikovaná a nemám důvod k pochybnostem. Proč by však autoři článků kecali? Některým funkcím a možnostem jsem na chuť ještě nepřišel (např. Doporučené weby). Časem se k té funkci vrátím, nebo ji nemusím používat. Seznámit se s novými verzemi používaných programů se mi jeví jako protiklad osobní stagnace v této oblasti. Vyskytlo se mi několik programů, kde se novější verze neosvědčila, tak ji nepoužívám a počkám na opravu nebo další aktualizaci.
Uf, uf, moc povídám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru