Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejdou spojit 2 soubory avi

Ahoj mám problém

natočila jsem si seriál zkopírovala do pc ,vznikli 2 voby,jeden vob jsem otevřela v programu auto gordian knot a převedla na avi(nevěděla jsem jak k tomu připojit 2 vob a tak jsem každý převedla zvlášť ) pak jsem tedy tím samým způsobem přededla 2 vob a když jsem to chtěla zpojit v programu virtualdubmod tak mi to selhalo to samé v programu virtualdub,nundub ......vždy mi to napsalo že soubory mají odlišnou velikost š a v a tak jsem se podívala do vlastností každého avi a mělo to vážně jiné údaje jeden má 512x384 a druhý má 640x480 jak to??? nevíte jak to spravit ? nebo jak v programu auto gordian knot převést najednou oba voby? popřípadě jaký program by mi spojit ty 2 avi předem díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
AVI soubory zahoďte, voby nejprve spojte a pak postup zopakujte. A jak spojit dva voby? To nám poví…
anarchist 27.09.2008 11:28
anarchist
díky za radu ten media join zkusím (spojím ty 2 voby) jen se chci zeptat jak je to tam s tím nastave…
Bart 27.09.2008 12:09
Bart
tak přes ten media join to nešlo ,ale ty 2 voby jsem naprosto v pohodě spojila v total commanderu :-… poslední
Bart 27.09.2008 12:51
Bart

AVI soubory zahoďte, voby nejprve spojte a pak postup zopakujte. A jak spojit dva voby? To nám poví strýček Google: mpeg vob joiner freeware gpl. A to nás dovede např. k tomuto programu: MediaJoin (alternativně CombiMovie). No a pak si zopakujte tu konverzi do avi, jen si to příliš nesprzněte nešikovným nastavením.
Postupů, jak se dostat ke kýženému výsledku, existuje celá řada. Např. můžete k převodu do avi použít program DVDx, kde při otevírání označíte oba soubory najednou a on vám je načte za sebe. Samozřejmě po varování, že musí být shodného formátu. Ale to ty voby předpokládám budou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru