Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zlé pripojenie v závislosti od miesta

Zdravím. Na mojom notebooku mám veľmi špecifický problém. Pripojenie na wifi je mizerné. Respektive je v poriadku ale len ak som priamo pri routery. Ak idem do vedlajšej izby tak ma na wifi ani nepripojí. Ak som však v izbe s routerom tak je všetko v poriadku. Snažil som sa tento problém riešiť pomocou externej wifi antény do notebooku. Teraz sa vo vedľajšej izbe síce pripojím no pripojenie je skákavé a nestabilné. Podľa podpory Lenovo som mal nainštalovať najnovšie drivere. To som učinil no nepomohlo. Naozaj nechápem čím by to mohlo byť. Vopred ďakujem za odpoveď

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zkus drive easy,ale v free verzi se to musí dělat ručně přes správce zařízení po stažení ovladače za…
Rakip 28.04.2021 22:33
Rakip
Práve si mu odporučil nainštalovať vírus...
Ale 28.04.2021 23:39
Ale
Prdlajs virus tohle je nej co je na instalace ovladačů.Sám to tím dělám,ale po instalaci ten program…
Rakip 29.04.2021 00:19
Rakip
Hovno o tom vieš a ľuďom čo aktívne sa tej téme venujú tvrdíš že to nie je virus (ok, je to malware,… poslední
Ale 29.04.2021 07:36
Ale

Prdlajs virus tohle je nej co je na instalace ovladačů.Sám to tím dělám,ale po instalaci ten program od instalují a komu akorát vadí je Dr.Web Antivirak,ale ne,že je to virus jen nechtěná aplikace.Ale nikomu to nenutím.

Hovno o tom vieš a ľuďom čo aktívne sa tej téme venujú tvrdíš že to nie je virus (ok, je to malware, ak slovíčkariš). Hovoriť že je to najlepšia cesta inštalácie driverov? To môže len neznalý. Alebo ti platia za reklamu?

E: teda ok, neni to virus, pretože to nereplikuje sebe sama, ale škodlivý kód... napsal som vírus keďže BFU tomu pojmu rozumejú, narozdiel od cudzieho pojmu malware, ktorý rovnako škodí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru