Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2 grafické karty

Jiste, osadit dve GPU do dvou PCie a pouzit tu nebo tu (zvlast) zajiste muze to ano.

Čo môže:
- Mať 2 rozdielne GPU, medzi ktorými bude prepínať, raz bude používať jednu raz druhú - to je čo teraz popisuješ ty a fallon.
- Mať 2 rozdielne GPU, ktoré budú bežať súčasne, jednému GPU priradíte určitý proces, druhému GPU iný proces, toto je relatívne jednoducho riešiteľné (a dokonca sám toto využívam).
- Urobiť SLI z 2 rovnakých GPU

Čo môže ale je problematické:
- Nechať bežať jeden proces na 2 rovnakých GPU (paralelizmus na úrovni viacerých GPU) ak je program tomu prispôsobený, i tak je toto ale problematické. Zároveň je len minimum (ak vôbec nejaké sú) takýchto programov čo by boli na toto prispôsobených.

Čo nemôže (resp. je to možné, ale je to až na toľko problematické a funkčné len v určitých prípadoch, že vlastne sa nedá považovať za funkčné riešenie):
- Nechať bežať jeden proces na 2 rôznych GPU
- Urobiť SLI z 2 rôznych GPU

k tým čo nemôže, aj tie sú možné, avšak nie sú možné... teoreticky je možné aby GPU emulovala inú GPU, čím by sa dal vyriešiť tento problém, avšak vyžadovalo by to vedieť architektúru GPU (čo je problém z dôvodu uzavretosti predovšetkým u NVidie) a zároveň by samotná emulácia zobrala veľa výkonu GPU, takže v podstate sa to ani neoplatí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny