Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nemuzu rozjet stare pc (repas) - najede pouze vypis HW. A jine problemy...

instalačka xp je je na jediném cd od microsoftu.
pokud máš mui verzi (jen pro anglické profi), dodává se na přidaných asi 5 jazykových cd. čili není někde uvnitř windows jako ikona, musí se instalovat z extra cd. pak se dá přepnout v ovládacích panelech - regionální nastavení - jazyk prostředí windows. české jsou pouze nástrojové lišty a dialogové okna, jádro zůstává anglické, proto se do takového systému stahují anglické záplaty, servicepacky a anglická verze msie.

xp se při instalaci neřídí klíčem a podle toho není home nebo profi, české nebo anglické, ale musí pasovat - pravděpodobně nejde míchat home a profi, krabicové (u nás prakticky neprodejné) a oem product key; na jazykové verzi nezáleží.

čili spíš je zajímavé co máš vlastně za médium, a hlavně jestli jsi náhodou nejdřív instaloval home (cz), a pak bez smazání přes něj profi (en)? to by byla naprostá katastrofa, pomůže jedině to smazat, pak novou instalaci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny