Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Notebook Dell alebo Lenovo? S cim mate lepsie skusenosti?

To je právě ten problém s doporučováním, že hodně záleží na tom, kdy to vyrobili.
Právě to píšu na Dell Vostro 1015, je plastovej, ale kdyby mi pětkrát neupad, asi by byl furt skoro kompletně OK. Nevím to přesně, ale nejstarší datum složky na disku mám 2010, takže maká skoro denně už přes 11 let. Druhý stejně starý 1014 mám v kanceláři, ale furt ho někam tahám. U něj odešel jen adaptér (ale myslím, že jsem jen častým přenášením ukroutil kabel), a místo stále funkčního disku má tak dva roky SSD.
U toho, co mi padal, samozřejmě odešel disk a bohužel displej má svislé čáry, ale naštěstí těsně u okraje, tak to nevadí. Semtam nějaká klávesa hodí dva znaky (nejčastěji e, tak to vidím na mechanické opotřebování - je to jedna z nejlesklejších klapek - ale třeba během tohoto psaní ani jednou).
Panty stále drží a co se týče údržby, jednou jsem ho rozebral a vyfoukal chuchvalce z chladících cest.
Už bych snesl novější (přecejen přestává stíhat výkonově) - a mám v úmyslu jít do repasu staršího modelu zase od Dellu, ale mají tak nesmyslně (skoro bych řek debilně) rozházený důležitý klávesy, (Enter, Shift, Insert, Del, Home, End, PgUp, PgDwn, kurzorové šipky), že to furt odkládám. Když si vzpomenu, jak dlouho jsem si zvykal na to taky nic moc rozložení u tohoto Della...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny