Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Notebook Dell alebo Lenovo? S cim mate lepsie skusenosti?

To vostro ani latitude 5420 som nemal v ruke, takže neviem ti povedať. Na pohľad by sa zdali fajn, možno to nie je zlý výber čo sa týka spracovania, tie parametre si už verím vyberieš sám. Ale napríklad som si všimol, že v parametroch nepíšu nič o podsvietenej klávesnici, o čítačke prstov.. Ale snáď to tam je. Potom ešte pozor na pripájkované ramky. Čoraz častejšie to už býva natvrdo, hlavne na tých vyšších modeloch, 8 GB pripájkovaných by mohlo byť málo.
Tá staršia 7400 je spracovaním dobrá, dobrá klávesnica, a má ešte klasické rozloženie šípok, čo už novšie nemajú. Ale už asi fakt stará, intel uhd 620 má už 4-5 rokov?
Napríklad táto trojková rada https://www.dell-shop.sk/produkty/dell-latitude-15-3500-3500-1185 je úplny plasťák. Ten celkový pocit z neho nie je najlepší. Preto hovorím, že najlepšie je to ochytať.

Pripadne ešte v podobnej cene by bol Thinkpad E14, ale vzhľadom na tie pixelové skúsenosti sa obávam čo všetko bude tu.
Niekedy mám pocit, že je to ozaj lotéria. Vyberieš si Carbon X1 za 2 tisíc, a zistíš napríklad že touchpad blbo kliká, alebo ťa bolia oči z PWM displeja. Lebo vraj nikdy nevieš aký typ tam výrobca dá.. čo na to povedať :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny