Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "herne sluchadla" doporucenie

Ve skutecnosti je 7.1 z tech USB zvukovek lepsi nez 7.1 te tve zvukovky, je to paradoxni, ale ma to logicky zaklad.

Asus Xonar DX/XD ma pomerne levny audiocip AV100. Navic je na karte nechlazeny a prehriva se. Ikdyz zvukovka to za tu cenu, kolik to stalo, nebyla spatna, opravdu se nejedna o zadnou hitparadu a dnes uz to trumfnou bezne integrovane zvukovky na deskach snad s vyjimkou lowendovych desek.

Oproti tomu ty USB zvukovky o kterych je tu rec maji jen obycejne stereo a stejne tak maji jen dva reproduktory (menice) na leve a prave strane sluchatek. To, ze je u nich napsano, ze to umi 7.1 znamena jakesi virtualni 7.1, kdy je uvnitr toho USB bazmeku procesor, ktery dostane informaci o spustene hre od nainstalovaneho driveru a automaticky zacne prechroupavat zvuk na jakesi virtualni 7.1 nebo-li na prostorovy zvuk a k memu prekvapeni je na mem Logitechu G432 vysledek pomerne dobry. Stejne tak ma pry pomerne slusny "prostorovy" vystup i USB zvukovka od Creative, ale to mam jen z doslechu, ja ji nezkousel.

Nicmene teda, pokud jde o sluchatka, tak za me staci opravdu obycejne stereo, spis ocenim to, ze nejsem pripoutan na miste a muzu od pocitace vstat, takze nakonec jsem si poridil a zacal pouzivat obycejna stereo Bluetooth sluchatka, ktera mi i na hry bohate staci a zadne cool funkce virtualniho 7.1 nepotrebuju, mam obycejne Denony GC25W.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny