Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "herne sluchadla" doporucenie

Samozrejme to pravda neni, tyhle "minirecenzenti" obvykle netusi, co pisou. Staci udelat kvalitni marketingovou kampan a bude ti tam jouda tvrdit, ze nic nehraje lepe nez varena brambora. :-)

Samozrejme a zcela logicky nemuzes chtit od cipu ALC892, ktery je ve vyrobe tusim od 2011, ty same vlastnosti jako u moderniho audio cipu vydaneho treba v poslednich dvou letech. Stejne tak jsou cipy za ruznou cenu a nemuzes chtit od levnych cipu, aby delaly zazraky. Nicmene ja mam na svych dvou PC prave ALC892 a ALC S1200A, oboji v podstate lowend, akorat jeden moderni a druhy starsi a ze by tam byl nejaky podstatny rozdil, to neni. A dobre mi to hraje oboji.

Co se tyka nekterych tech jako recenzentu, oni vubec netusi, ze to neni jen o cipu, ale i o designu desky, takze treba v minulosti mi audio cip v desce od Gigabyte nabiral nejake interference odnekud z desky a razem to bylo neposlouchatelne. Kvuli tomu jsem tenkrat kupoval tu zvukovku Asus Xonar DX/XD. Stejne tak, jestli slysis, ze tvoje deska produkuje spatny zvuk a to vazne nemusi byt chyba audiocipu, tak klidne porid ten Sound Blaster.

Zasadni bych rekl, ze je co mas na vystupu toho audia? Jsou tam pocitacove satelity typu minirepracek 5+1 a vic? Nebo tam jsou sluchatka? Pak ti i ten ALC892 bohate staci a zvukovy rozdil vazne nepoznas. Jsou na vystupu nejake studiove repraky? Tak tem ten cip stacit nebude, to je jasne.

Proste pokud jde zajemci o perfektni audio cip, musi vybirat zakladni desku z highendu, kde obvykle pusti vyrobce i nejaky ten dolar na audio cip lepsi tridy. V opacnem pripade musi dokupovat zvukovku a vyjde to treba i jeste draz nez priplatit na zakladni desce.

Pokud ti jde o sluchatka, tak asi audiocip nebude to, co by te omezovalo nejvic. Ale zase koupit si na hry audio sluchatka i se zvukovkou pres USB proc ne. Treba ty Logitechy vyssi tridy nejsou spatny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny