Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podpora MS, kto nezazil neuveri

Musim sa podelit kym som plny dojmov o riesenie problemov zo strany MS.
Pred par dnami zacal bblnut novy server u zakaznika s hlaskami o tom, ze remote user bude odpojeny do 60min hoci ma zakupene licencie.
Volal som na podporu MS, kde sa vsak priamo na podporu serverov dovolat neda.
Asi na 3 pokus ma konecne prepojil system na cesku podporu, kde sa mi venoval chlapik, ktory vsak vedel o tom trt (kedze potencionalny zdroj problemov som si neskor do 10min vygooglil sam), ale aspon mi zalozil case, takze som mal priradene cislo.
Ze sa mi niekto ozve.
Nikto sa mi neozval par dni a ze mam zmeskane 2 hovory z USA som si nevsimol.
Dnes som sa pustil do riesenia problemu znovu.
Volal som a po 15min, co si ma pinkal automat, 2x sa ma pytal pocas hovoru ci suhlasim s nahravanim, 1x chcel potvrdit moje cislo, co sa nepodarilo, kedze je nastaveny len na CZ cisla (volal som inak na SK podporu samozrejmu) a ked to konecne zdvihol clovek povedal, ze oni servre neriesia a mam zavolat na ine cislo.
To cislo nefungovalo, tak som si dal zase tentoraz 10min kolotoc s automatom a zdvihol to nastastie ten isty type a tak mi dal ine cislo.
To cislo bola zase automaticka linka, ktora so mnou hovor ukoncila po 5min s tym, ze mi zavolaju spat.
Volali, ale Poliak(?), teda clovek hovoriaci po cesky s cudzim prizvukom (nastastie rozumel aj slovencine) mi povedal, ze ani on nie je ten pravy, ze ma prepoji na oddelenie, kde sa mi budu venovat.
Prepojil, ale babika uz so mnou komunikovala len po EN.
Nebola zo serveroveho oddelenia, ale z oddelenia pre biznis zakaznikov.
A zabava zacala.
Kedze vedela, ze poslat ma zase volat niekam je blbost zacala volat ona s tym, ze som bol stale na linke a mali sme konferencny hovor neustale.
Volala prvemu typkovi(zenskej)...ta si ju vypocula a povedala sorry my servre neriesime.
Volala druhemu typkovi....sorry ja som od O365 ja ti nepomozem. Kam mmam volat? Poradil jej nejake dalsie oddelenie.
Volala na tretie oddelenie....my to nerobime sorry....babika uz, ale trvala na tom nech ju prepoji priamo na oddelenie, kde jej pomozu a nedava jej ziadne dalsie cisla.
Typek je chcel prepojit, ale zblbol mu system, takze sme sa nikam nedostali. Ku cti mu sluzi, ze sa snazil asi 10min nieco vymysliet...nie vsetkemu som rozumel, pretoze kvalita hovoru bola pomerne chaba, nieco si mrkotali medzi sebou.
Asi po dalsich 10 minutach som si uz zacal robit srandu a povedal som, ze sa spytam uncle Googla, ked oni nevedia s tym pohnut si spomenula, ze ma ma na starosti strejda Fernandez...a overila si moju emailovu adresu....mna napadlo pozriet sa do mailu a naozaj ujo Fernandez ma kontaktoval a pytal sa ma nejako veci...jeho email som povazoval za spam, a preto som ho necital.
Momentalne som poslal ujovi Fernandezovai printscreeny a cakam ako to vyriesi (ja uz tusim ako), ale cele toto mi trvalo asi 1h telefonovania a priznam sa, ze horsi supprt ako od MS som teda este nezazil.
Pred XY rokmi mali na SK podporu, dalo sa dovolat na rozne oddelenia, kde cloveku aj pomohli...toto celosvetove zgrupovanie a pohadzovanie si zakaznika po celom svete (podla prizvuku bol americanka len ta baba, ktorej volala ako prvej...ta mlela ako raketa) je nieco neuveritelne.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ono se říká, že zákaznická podpora mrchosoftu je etalon stupidity. Není tomu tak. T-Mobile je trumfn…
mif 11.06.2021 15:09
mif
OOOO, Telekom nepripomínaj,... však už som to vlastne písal: https://debaty.net/discussions/3075052-… poslední
Ale 11.06.2021 15:58
Ale

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru