Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Otisk prohlizece

Potřeboval bych poradit jestli je možost nejak "oblafnout či skrýt" otisk prohlížeče, nejsem žádný zločinec, ale spousta stránek takto šmiruje. Potřeboval bych nejaky addoon do prohližečey stahoval sem si na mozzilu a na operu přes store ale nefunguje. Jediné co funguje je Tor Browser ale přes Tor spousta stránek nefunguje. Děkuji za odpovedi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
https://coveryourtracks.eff.org/ V prípade MS Edge Dev 93 s prísnym blokovaním: https://www.micros… poslední
Nuda 22.06.2021 11:52
Nuda

https://coveryourtracks.eff.org/

V prípade MS Edge Dev 93 s prísnym blokovaním:

https://www.microsoftedgeinsider.com/sk-sk/download

do ktorého napasuješ rozšírenie uBlock origin (zaklikané všekeré štvorčeky) nevidím dôvod, aby si mal obavy pred otlačkom prsta. Edge Dev93 dokonca predčí spomaleného Vivaldi a spol. browserov dostupných na trhu.

TOR je založený na browser FF od Mozilla, no nevykazuje žiadne sakra zlepšenie oproti MS Edge DEV 93 pri otlačkoch, akurát je TOR pod FF spomalený "hlemýžď".

Objektívne ti Edge Dev 93 odporučím, mám ho otestovaný, ide ako raketa, nebrzdí, hlavne ho načítaj do RAM, bude pripravený po reštartoch OS k bleskovému otvoreniu oproti ostatným slimákom z radov browserov.

AK máš strach pred Telemetriou stiahni sa spusti WPD.exe, rozbaľ strom a disabluj úplne všetko. Ide to automaticky, na pozadí:

https://wpd.app/

Vo Firewall Windows (OUT) sa vytvoria tri riadky;
- Blocker MicrosoftExtra V49
- Blocker MicrosoftTelemetry V49
- Blocker MicrosoftWindowsUpdate V49

so stovkami nakonfigurovaných blokovaní IP adries a portov s blokovaním telemetrie, appraiser, ceip, Orechstrator, Bits, WU na spriatelené servery MS, akamai a spol.

Ak chceš povoliť záplatovnie Edge, WU, máš základné znalosti, môžeš niektoré IP adresy v ušku, Scope - Firewall Windows, zmazať, aby si nemusel vypínať komplet Firewall.

Ktoré porty a IP adresy sú blokované, ti stačí nadstavba WFC.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru