Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Napište prosím připomínky k našemu webu díky

<h1>&nbsp;</h1>

Hmm, zarovnávame prvky pomocou medzier a prázdnych riadkov, prípadne aj nadpisov? Okrem toho že kód je grc. UI/UX je hrozné a ten rozmazaný bazmek neviem či nevidíš ale tak je to hrôza ešte aj z mnoho iných aspektov.


Mixed Content: The page at 'https://ekos.cz/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure font 'http://ekos.local/css/bootstrap_1/fonts/glyphicons-halflings-regular.woff2'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

Krásna hláška v konzole...


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
/images/ekos/favicons/favicon-32x32.png:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
/images/ekos/favicons/favicon-196x196.png:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
/images/ekos/favicons/favicon-160x160.png:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
/images/ekos/favicons/favicon16x16.png:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
/images/ekos/favicon.ico:1 Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

a ďalšie...

a ono to má 2MB táto statická jednostranová bazmekovina? Prečo to vlastne má toľko JS, a vlastne kde JS, to ešte používa jQuery???? vážne? Odkazy na 404, hmm...
Ako ten web na slow 3G načitáva strašne pridlho (cez 8 sekúnd DOM, celkovo cez 30 sekúnd), pritom by aj na EDGE vedel byť načítaný za výrazne kratšiu dobu. A to ešte s použitým blokátorov (pi-hole, adblock), bez nich by to bolo aj dlhšie, keby sa sťahovali aj tie ďalšie zablokované nepotrebné scripty. Načitávať celú jQuery knižnicu úplne zbytočne, načitávať picturefill knižnicu kvôli jednému obrázku, pričom tá knižnica ani nedáva logiku, a ešte bootstrap javascriptový bazmek a neviem čo ešte... ach jo... jQuery mal zmysel v rokoch, kedy staré verzie IE ako napr IE8 vládli Internetu... dnes je to len odpad čo bere zbytočné dáta.

Responzivita špatná/rozbitá, obrázok mimo displeja... však je to totál humus... btw. prečo na mobile je tam tlačítko hamburger menu čo nič nerobí, keď na desktopu tam žiadna navigácia vôbec nie je?

Ten web bych som nechcel ani za darmo... ja spravím lepší web za 10 minút. Btw. ani to není web stránka len webový dokument. SEO katastrofa taktiež, takže Google ti ten web ani nedá do výsledkov vyhladávania.

Názov webu homepages a ikona žiadna,... toto je web ako od študenta základnej školy. By som za to nezaplatil ani cent.

Prosím rovno s "programátora" (nie nieje to programátor) pošli do prdele, ak chceš, ten web ti urobím i ja lepší.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny