Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jéééé, ja jsem debil. Napsal jsem špatně adresu (zapomněl na pomlčku). Jukněte prosím znovu. Dík Ono…
Kráťa 26.06.2021 09:54
Kráťa
Ty klikací kartičky s nápisy - někde stačí kliknout na kartičku, někde je třeba kliknout na text. Ur…
Prasak 26.06.2021 11:04
Prasak
Díky za postřeh, předal jsem koordinátorovi. nový
Kráťa 26.06.2021 12:20
Kráťa
No tak to je obrovský rozdiel. :-D To už vyzerá na tie 3 mesiace práce,... aj keď stále by som tomu… nový
Ale 26.06.2021 12:40
Ale
No tak šablóna tu je už iná, ale jej úprava je rovnako šlendriánska ako na tej predchádzajúcej strán… nový
pozorovateľ 26.06.2021 14:16
pozorovateľ
V této fázi bohužel nemá cenu nic obsáhle komentovat, tyhle "Webobé stránky" jsou jak od nějakého sň… nový
Moas 28.06.2021 08:10
Moas
Díky, zrovna tohle jim píšu stále dokola, ale jsem mezi nimi snad sám, kdo má tento názor. Nehledě n… poslední
Kráťa 28.06.2021 09:47
Kráťa

No tak to je obrovský rozdiel. :-D To už vyzerá na tie 3 mesiace práce,... aj keď stále by som tomu vytkol viacero vecí, jedna už bola zmienená, je tam viacero nejednotností v ovládaní (trebárs aj tie kartičky ako bolo spomenuté), na mobile hamburger menu vo vnútry vyhladávacieho prvku, a napríklad obrázky v "naši partnery" majú rozhádzané odsadenie, v rámci navigačného panelu na desktopu vyzerá to "prázdne biele tlačítko, ktoré nie je možné kliknúť" divne. Ikonu to má default wordpressácku, používa to jQuery. Hmm keď tak pozerám ten web ak je vo wordpressu tak to zas 3 mesiace práce nieje, ale určite na tom robili viac než 10 minút. Pár odkazov a klikatelných prvok nefunguje. Napríklad "Online přepis pomocí automatického rozpoznávače řeči". Tiež je tam pár ďalších chýb. Ostatne ale web nie je zas až taký humus ako ten pôvodný, aj keď sú tam nedostatky.

V této fázi bohužel nemá cenu nic obsáhle komentovat, tyhle "Webobé stránky" jsou jak od nějakého sňatkového podvodníka z Nigérie.... obrázky ukazujou jména místo tooltipů, co bych tušil, že má být klikací, tak není, texty karet se překrývají s grafikou, Některé odkazy vygenerujou podivné chyby, když už je někde nějaký content tak je to všechno nahrčené do jednoho odstavce, že se to číst nedá... Na to snad nejsou potřeba připomínky veřejnosti, na to se stačí podívat kritickým okem.

Hlavně bych na úvodní stránce čekal nějaké jasné info, o co jde... že se jedno o web zaměřený na komunikaci neslyšících s okolním světem. Protože "Komunikace Osob s postižením Sluchu" ve mně evokuje komunikaci těchto osob vzájemně, takže bych čekal nějaké stránky o znakové řeči atp. ale po chvili jsem nabyl dojmu, že jde spíš o transkripci atp. Nebo jenom o transkripci?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru