Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jakou domácí tiskárnu?

Můžete, prosím, poradit nějakou malou obyčejnou domácí tiskárnu-kopírku-skener, pro pár stránek tisku nebo pár kopií za měsíc (tak do padesáti, možná do sta stránek)? Aby tiskárna uměla kopírovat sama i bez připojení k počítači, prostě jen zmáčknout knoflík a kopírovat, aby uměla z počítače vytisknout pár stránek a občas něco naskenovat pro další práci s naskenovanou fotografií, obrázkem, textem,
Někdo radí kvůli ekonomickému provozu EcoTank s inkoustem třeba na tři roky, s tím, že to je výhodnější než tiskárna s inkoustovými náplněmi, které prý stejně při malém používání zasychají, Prý.
Díky za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nepíšeš, jestli chceš tisknout barevně nebo ti obvykle stačí černobíle a na barevné kopie co potřebu…
Yarda 28.06.2021 07:17
Yarda
Jen pro malé domácí práce - kopírování, tisk a občasné skenování, abych nemusel jezdit do copy centr… poslední
náhodný 28.06.2021 09:35
náhodný

Jen pro malé domácí práce - kopírování, tisk a občasné skenování, abych nemusel jezdit do copy centra Ale jak to tak vypadá, když už někdo má tiskárnu doma, tak ji použije na všechno, co umí, tedy na černobílý i barevný tisk, skenování a kopírování. Asi se na to lehce zvyká., takže hledám nějakou šikovnou kopírku-tiskárnu-skener. Podle rad zde na poradně to vypadá, že optimální bude barevná tanková tiskárna, která už své využití v domácnosti uplatní. Díky vám všem za všechny rady a zkušenosti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru