Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak dlouho vám vydrží baterka v bezdrátové myši?

Ja zase, co jsem presel na vertikalni, tak na ne nedam dopustit.

Prijdou mi mnohem ergonomictejsi nez klasicke. A s temi tlacitky je to vec zvyku, po mesici pouzivani se mi uz nestalo, ze bych kliknutim tou mysi ujel.

Ale pouzivam vetsinou mysi dratove, ty vertikalni jsou cosi z Ciny (Aliexpresu, 8.7EUR, ideal jsem trefil az na druhy pokus, prvni byla tak neco mezi - sikma), horizontalni velice pestra smes, od tech nejlacinejsich az po nejake herni spicky - tam jsem nejake rozdily v ergonometrii poznal, par bylo fakt zoufalych (a byly to ty z nejlevnejsich, i kdyz zdaleka ne vsechny) a par o neco lepsich nez prumer, ale dost se na tom podepsal design a jak dobre padly do ruky (ty nejdrazsi s diskotekou a extravagantnimi tvary vetsinou nepatrily k tem nejpohodlnejsim, jen by dotycny neprezil, kdyby mel u poutoveho pocitace s extra hernim vykonem neco, co by vypadalo obycejne - pro nekoho to byt duvod muze, proc ne). Ale ani ty nejpohodlnejsi horizontalni se tem vertikalnim pohodlim ani nepriblizily.

Na pixel presne s ni zastavit jde, pri klikani se neposune. (Ale malokdy clovek potrebuje presnost na pixel, na kresleni jsou lepsi jine veci a jinak se vetsinou klika na ikony, texty, nebo se oznacuje od pismena do pismena - pro hry (simulatory) je zase vetsinou lepsi poradny joystick s dostatkem nastavitelnych tlacitek - za me zatim nejlepsi https://www.czc.cz/thrustmaster-hotas-warthog-flight-stick-pc/146758/produkt )

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny