Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Domaci PC - hotovy desktop, bezne pouziti, tichy chod

Repasy či bazárové šunty neber.

V každom prípade si kukni HW nároky pre OS W11 a tomu sa prispôsob pre desktop, lebo domácu mašinu nevymieňaš z daňových odpisov zahrnuté do nákladov trebárs každých dvanásť, prípadne 24 mesiacov.

Nepodporuj tunajších eštbáckych, boľševických šmelinárov, spol. s.r.o., a.s., ktorí predávajú svoje obohraté, upečené, ojazdené, z daní odpísané xindle a ešte by chceli ryžovať na tupom národe lebo ich na drzovku predávajú o 1/3-nu lacnejšie než ich pred dvoma rokmi prácne kúpili na firmu. Komunistická lúza vypatlaných nedožrancov sa za 30 rokov nepoučila, furt si myslia, že 8 ročnú jazdenku, naleštenú, 3D šaltpákou vytunenú Škodovečku 120LS GTX Turbo, predajú pod rukou v plnej sume, ako práve kúpenú z kapitalistického, amerického Tuzexu zn.: Mototechna.

Digitálne mašiny strácajú morálnu hodnotu len čo ich prenesieš ešte nevybalené v škatuli cez prah MO predajne o 50% z pôvodnej ceny. Len pakovia kupujú na kolene polápané repasy či bazárový HW, dokonca aj obchytané, umastené telefény idú týmto šmelinárom z papŕč na dračku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny