Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Preblikavajú monitory

Dobrý deň,
Používam notebook Lenovo Ideapad 510 a ktomu mám pripojený ďalší monitor. Ako hlavny monitor používam ten pripojený a pred nejakou dobou bol update na windows a po update na druhý deň mi začal robiť notebook problém. Na hlavnom monitore hrajem vždy nejaku hru a na NTB monitoru mi beží stále nejaky stream/youtube a stáva sa mi to, že zničoho nič mi seknu obidva monitory, zčernaju 1-2x prebliknu a znovu to nabehne a pokračuje ako keby sa nič nestalo, ak myšou prechadzam a klikam z hlavneho monitora na vedlajší tak to robí častejšie a vôbec netuším či to môže byť, či to je tým updatom alebo len nejaka blbá zhoda náhod. Povedal som si, že na to kašlem, že to je asi nejaký blbý update od Windowsu a, že pár dní počkam/týždňov, tak som používal nejaku dobu iba druhy monitor a ten notebookovy som mal vlastne vypnutý cez Start+shift+P a dnes som si skusil znova monitory Rozšíriť zase cez start+shift+P a pustil som si stream a robí to stále.

Do PC sa moc nevyznám preto píšem sem a za každu radu budem rád a vďačný.

Předmět Autor Datum
pred nejakou dobou bol update na windows a po update na druhý deň mi začal robiť notebook problém.…
yYy 19.07.2021 17:42
yYy
Stiahol som aktualizacie z lenova na grafiku a problem pokračuje stále nový
DeltaSK_dNo 20.07.2021 15:07
DeltaSK_dNo
pozoruju něco takového v práci na kancelářském ntb + monitoru. do kancelářské instalace se našim it…
lední brtník 19.07.2021 21:27
lední brtník
Tento problém nemám určite kedže v izbe mám iba NTB a PC a nič ine na to napojene nieje. poslední
DeltaSK_dNo 20.07.2021 15:08
DeltaSK_dNo

pred nejakou dobou bol update na windows a po update na druhý deň mi začal robiť notebook problém.

Asi nebudem ďaleko od pravdy, že ty si nemal zakázané aktualizácie ovládačov a pri update ti M$ natlačil miesto ovládačov od Lenova tie svoje od M$. A tie mnohokrát nie sú 100% kompatibilné.
Takže - šup na stránku Lenovo, support, vyhľadať pre svoj NB ovládače na svoju grafiku a aktualizovať ovládače na originálne od Lenovo.

pozoruju něco takového v práci na kancelářském ntb + monitoru.
do kancelářské instalace se našim it nemontuju, jsou to jejich krámy a jejich problémy. je mi fuk co aktualizují, stejně to dělají blbě.

ale podezřívám jiný jev - míváme tam revize prodlužovaček a spotřebičů: že se jim onehdá povedlo to všechno rozpojit, ale někde třeba nedopojit. pokud má adaptér vidlici s 2 úzkými kontakty, to si skoro člověk koleduje o problém. k tomi 3 i 4 prodlužovačky za sebou, pak zas přebývá kabel tak je na 5x zlomený v korytu...
jestli není doma podobná nehoda v kvalitě přívodu 230v.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru