Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WordPress - Fatal Error po upgrade na PHP 8

Pokud se někdo stará o "firemní web" a po chybě "undefined function create_function()" není schopen si vygooglit "php create_function" a zjistit, že ta funkce je REMOVED, tak to je na double facepalm.
Pokud se někdo stará o "firemní web" a v kódu jsou maskovány rozkládáním názvy funkcí base64_decode, gzuncompress, create_function (to co máš v úvodním příspěvku) a nenapadne ho, že se bude jednat o malware, tak to je na double facepalm.
Pokud se někdo stará o "firemní web" a napadení řeší "neuvěřitelně jednoduše" tak, že pouze smaže zjištěný řádek, tak to je na double facepalm.
Já bych tomu firemnímu webu doporučil jednak aby se jim o to staral někdo rozumný, kdo v tom aspoň trošku vyzná.
Nejsem profesionální php programátor, nejsem profesionální správce webů a přesto jsem hned věděl v čem je problém a jak jej řešit. A podle mě je to celé na double facepalm. Já kdybych potřeboval firemní poradenství, virtuální kancelář nebo co ten web pradakos.cz nabízí, tak určitě si to nepořídím u nich, mi to přijde, že s nima je potřeba sdílet citlivé informace a pokud mají napadenej web a řeší to jo, smazat řádek a nahodí se plugin... tak jako fakt ne, brrr...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny