Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak vymezit prostor na PC pro instalaci aplikací neznámých (prostě secure)

Zdravim.

Znám program Acronis Try and Go, kterej umožňuje uvést PC do původního nastavení po instalaci např. blbýho softwaru nebo tak.

Můj dotaz ale je, existuje způsob ,jak můžu, aniž bych musel mít samostatnej PC v podstatě udělat v PC "prostor, v podstatě něco jako uživatele bez všech informací např. o heslech, datech", tedy uzavřený prostor, v kterym bych mohl vyzkoušet např. aplikaci, když nevim, jestli neni zavirovaná, nebo otevřít soubor, aniž bych tim ohrožoval všechny svoje data? Sice si aplikace platim, nebo používám free, ale jelikož testuji a občas nevim, tak bych vlastně rád, když si prohlédnout nějakou aplikaci jak funguje , jí v podstatě nedával přístup do PC celistvě, dá se říct.

Sice mám kromě pracovního PC i notebook, ale i ten mám na práci , na cesty, takže hledám tuhle variantu, abych nemusel mít ještě "zkušební počítač".. Díky za rady. věřim , že by to jít mělo.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny