Předmět Autor Datum
A v čem mobilu nebo PC.Nedávno to nešlo na mobilu až po aktualizaci Web View už to zase funguje.
Rakip 29.07.2021 19:19
Rakip
Google ví, že ta stránka existovala a tak tvrdošíjně trvá na tom, že její (nový) obsah přece MUSÍ dř…
gilhad 29.07.2021 20:57
gilhad
A není možné, že na ty stránky odkazuje nějaký cizí lump (dřív se to dalo Gůůůglem zjistit - nevím,…
Rce 29.07.2021 23:58
Rce
Myslím, že ne. Googlení těch adres mi vracelo pouze index z těch stránek a případné vzájemné prolink…
gilhad 30.07.2021 04:27
gilhad
Pretoze servre Googlu maju svoju cache, ktora sa premazava v istych intervaloch...radovo su to tyzdn… poslední
fleg 30.07.2021 07:52
fleg

Google ví, že ta stránka existovala a tak tvrdošíjně trvá na tom, že její (nový) obsah přece MUSÍ dříve či později dostat.

Mám podobný problém s jednou doménou, kde jsem chtěl začít znovu z cela jinak, tak jsem smazal všechny stránky - Google ovšem tvrdil, že existujou a vracel jejich archivní verze. Tak jsem tam nastavil falešné stránky s "lorem ipsum" a nechal ho to naindexovat, pak jsem je změnil na jiný nesmyslný obsah, nechal ho to naindexovat (takže hlásil "kravina", dříve "lorem ipsum", nikoli "loprem ipsum" dříve "původní obsah"), pak jsem všechny smazal a nastavil, že se na takový dotaz má vracet 410 (Gone = záměrně smazáno a už nikdy nebude, a aleternativa taky neexistuje a nebude existovat) - no Google 410 považuje za 404 (Nenalezeno - ano, dělá to schválně a oficialně to přiznává) a 404 (i ty 410) považuje za "nějak nám to zrovna vypadlo, zkuzte to co nejdřív znova, na obnově se pracuje" - takže furt na ty stránky leze, furt zkouší, jestli tam něco není, z paměti je nevyřadí, protože na ně něco pořád ještě něco ukazuje (to něco je stará verze indexu, která už byla dvakrát přepsaná jinou, která neodkazuje, ale to mu je fuk, protože na tu starou odkazujou ty záměrně odstraněné stránky). Nahlásil jsem ty stránky jako zrušené do googlího formuláře, ale i když se přesvědčil, že tam fakt nejsou a že to vrací 410 (není a NEBUDE), tak to furt zkouší a zkouší... Pár už jich teda vyřadil, ale po měsíci se tam objevily zase, ačkoli na ně fakt není odnikud odkaz (a nikdy nebyl, celá ta sita byla osobní a nikde na ní odkaz publikovaný nebyl, ostatně obsah taky nebyl nijak zajímavý)

Ta 410 už je tam asi rok a půl a furt si pokoj nedá a nedá.

Takže se nediv, že ti nějakou zrušenou stránku ukazuje, i když je zrovna chvíli nedostupná ...

A není možné, že na ty stránky odkazuje nějaký cizí lump (dřív se to dalo Gůůůglem zjistit - nevím, jestli ještě). Měl jsem obrázky a lump si je nalinkoval do svého WEBu. Sice jsem obrázek změnil na velmi neslušný (u sebe link opravil), co obvykle mládež kreslí na vrata, takže se skvěla na WEBu lumpa dlouhou dobu ta nádhera.

Myslím, že ne. Googlení těch adres mi vracelo pouze index z těch stránek a případné vzájemné prolinky, google v "linked from" ukazoval pouze dotyčné stránky (teď už tam není ani to) a v logu apache byly pouze přístupy z googlu a ode mě.
Obrázky jsem tam neměl (kromě ikonky) a texty taky za moc nestály (převážně stránky typu datum a "7/12", nebo datum a "210!", nebo datum a "dnes pršelo")

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru