Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kam zálohovat data live? (pracovní)

jo tak, já bydlim sám.. a od stahování přes warez jsem přešel na freeware programy, když už nekupuju originály, byť asi bys u mě ještě našel něco, co neni official.
ještě jsem si to nestihl všechno uspořádat.

přesto mám obavu, kdykoliv instaluju program i z oficiálních stránek, nebo testuju nějaký open-source programy ,což sice jako vidim že to jsou weby s obrovskejma diskuzema např. , tj. nejde o žádné fake stránky, tedy zřejmě je to všechno ok, ale stejně trpim schýzou. (to já trpim obecně, vzhledem k logice národů, že vrcholem kultury jsou olympijský hry a nákup zboží od zemí s totalitnim režimem, přesto s tvrzenim "nezasahování do vnitřních záležitostí jinejch států" , což je myslim dobrej náhled na to, jakej maj lidé opravdu zájem o dění, který se jich přímo nedotýká (co necejtěj). - v tomto směru já to třeba přehlížim, prodávám přírodní zubní kartáčky z Pakistánu, ale taky dodavateli nepíšu otázky, hele, baví tu tvojí ženskou nosit tu masku přes hlavu? hehe. protože víš co, by se na mě vyprd a já bych tady ..ehm.. neměl jak fungovat. (takže fejkově funguju, ale žiju, což je otázka, jakej má účel bez smyslu)

takže když to rozvedu třeba i k tomu prodeji software, pokud tě(vás) to teda zajímá , tak reálně když ti řeknu, že např. prodávám zrovna Kaspersky Internet Security, tak kdybych byl uplně upřímnej, tak ti taky řeknu, že nechápu lidi, kuli kterejm je to vůbec programovaný (ostatně nechápu ani, že policie neřeší případy, který se ještě nestaly, takže když jsem přišel na fízlárnu, že se ze mě někdo snažil dostat prachy za pronájem bytu a byl to podvod, tak řekli "no, on to neudělal" takže my nic.. ale taky nebudeme "vytvářet umělé situace, aby dotyční byli odhalení při činu", což je automatická výhoda pro ně.. nebo si nedokážu představit, že nějakej takovej hacker "tak jakoby nic chodí po ulici na nákupy" a ty se tak normálně zeptáš "kdo si" a on "jakoby nic" protože co by ti taky moh říct, když musí bejt podělanej schýzou z ne-peněz a ne-schopnosti vydělávat "normální peníze", že kvůli tomu musí naprosto hrubě nevnímat svoje okolí, aby ho vůbec mohl podvádět - a pak na tebe blbě čumí, když se ho normálně zeptáš, kdo je, protože ani neni schopnej smysluplný reakce aby dávala smysl - jak se takovej člověk asi vnitřně cítí? nestojí za život.. a neni to taky reakce na neschopnost lidí, kteří jsou ve vládě nějak schopně vládnout, aby vytvářeli takový příležitosti pro lidi, aby se jim vyplatilo nepodvádět? protože já sám za sebe v tomhle systému nenacházim sebeurčení, který by pro mě bylo uspokojivý, takže dělám z mého pohledu samé ne-efektivní a ne-smyslné činnosti, jako třeba zrovna i prodej toho softwaru, protože holt kdybych to nedělal, tak chápeš..nemám na vybranou ... a když už o tom píšu, tak neni to volení takovejch lidí do státních postů i vinou občanů, co nejsou schopný se samy schopně angažovat, což znamená, že jsou neschopný? no,

takže reálně, necejtim se v tomhle policejnim státě bezpečně. (on totiž kapitalismus mi připomíná náboženskej fanatismus, akorát je objekt podřizování se ne bůh, ale prachy a to utvářej lidi..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny