Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kam zálohovat data live? (pracovní)

Zdravim.

Rád bych věděl, kam lze zálohovat firemní data živě, a má smysl je zálohovat i kódovat současně?

Ptám se, protože prodávám herní klíče a antiviry nepoužívám, pouze Windows Defender.. sice nejsem uplně blbej, takže nestahuju nic z pochybnejch stránek a ta aktivita vydělává moc málo na to, aby měl někdo důvod mě konkrétně chtít hacknout, na druhou stranu, nešťastnou náhodou si zadělat na malér neni dobrý, tak se ptám.

Sice bych si ty data mohl přenášet i na např. USB, či externí harddisk? ale rád bych celej ten proces měl zautomatizovanej, prostě, stáhnu do PC fakturu, ta se rovnou uploadne (zazálohuje), jako to má One Drive.

Akorát se mi zrovna u One Drivu právě nelíbí, to propojení, že když se mi někdo dostane do Firefoxu, zjistí přihlašovací údaje do mailu, tak si otevře nejen OneDrive, ale i OneDrive trezor, tudíž ochrana OneDrivu trezoru vlastně je nulová.. čimž mi trochu ztrácí význam jeho existence.. tak se ptám, jestli existujou i nějaký jiný varianty (ideálně co nejlevnější) , zálohy souborů, bez nutnosti mého zasahování.

to kódování už pak je vlastně bonus, kterej by mi usnadnil, abych v případě práce nemusel lízt právě do cloudu, ale měl ty data i v kompu a moh s tim živě pracovat..

pak mě napadla ještě varianta, že dotyčný uvidí, co dělám na obrazovce, takže si přehraje záznam, uloží screen z momentu, kdy mám např. otevřenej file s licenčníma kódama..

jaká je realita reálně nevim, proto se ptám.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny