Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Černá obrazovka

Dobrý den již jednou jsem řešil problém s tím že mi zčernala obrazovka když jsem zapl notebook a stiskl jakoukoliv klávesu nebo myš. Pak jste mi poradili ať zmáčknu nějaké funkční klávesy a to jsem provedl začalo tam něco nabíhat a pak naskočilo znovu na plochu a bylo vše na dobu v pořádku. Dnes jsem zapl počítač a na úvodní obrazovce hned po zapnutí jsem měl na pozadí nápis Přihlášeni k systému Wind.. viz. foto. A próblem je stejný jako předtím po zmáčknutí jakékoliv klávesy kromě pár které nic nedělají zčerná obrazovka a po chvílí naskočí zpět úvodní plocha. Skusil jsem se tedy znovu dostat do BIOSu ale po zapnutí počítače je černá obrazovka a pak naskočí uvítací plocha a nezobrazí se logo Lenovo abych se tam mohl dostat. Poraďte prosím někdo. (notebook Lenovo Ideapad gaming 3)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Skusil jsem se tedy znovu dostat do BIOSu ale po zapnutí počítače je černá obrazovka a pak naskočí u…
yYy 07.08.2021 23:44
yYy
Už jsem se dostal do BIOSu. Při minulé poruše notebooku když jsem zmáčkl nějaké funkční klávesy tak… poslední
HonzaJaš 08.08.2021 22:06
HonzaJaš

Skusil jsem se tedy znovu dostat do BIOSu ale po zapnutí počítače je černá obrazovka a pak naskočí uvítací plocha a nezobrazí se logo Lenovo abych se tam mohl dostat.

https://support.lenovo.com/gr/cs/solutions/ht500216
Jednoducho povedané - si pomalý.
Je tam poznámka: "Okamžitě a opakovaně stiskněte (Fn +) F2 nebo F2. Přístup do BIOS může trvat několik pokusů." - t.z. že tú F2 musíš nie trvale držať, ale rýchlo za sebou na ňu klikať až sa do UEFI dostaneš. Nečakať na logo Lenovo, ale po zapnutí toto vykonávať. Ak máš nastavené rýchle spustenie (vraj doporučené) - tak naozaj to chce rýchlosť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru