Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gaming headset

Zdravím, jdu si pro radu. Chci vyměnit svůj stávající headset (Razer Kraken 2019) za něco lepšího, a rozhoduju se mezi HyperX Cloud Revolver, HyperX Cloud Alpha S a Logitech G733. Má tady někdo s něma, nejlíp se všema třema zkušenosti? Popřípadě co mi z toho dokážete doporučit na hraní FPS her (Rainbow Six Siege, Apex Legends, War Thunder)? Díky za odpovědi a rady.

Předmět Autor Datum
Mas nejaky duvod, proc chces stavajici headset Razer Kraken menit za neco lepsiho, respektive, pokud…
RedMaX 08.08.2021 12:11
RedMaX
Ahoj, mám doma tyto https://tinyurl.com/cloud2s a jsou super pak jeste použivám tyto ale maji hors… poslední
Petr8787 10.08.2021 20:51
Petr8787

Mas nejaky duvod, proc chces stavajici headset Razer Kraken menit za neco lepsiho, respektive, pokud tomu rozumim spravne, jde ti o neco drazsiho, co by bylo vic cool?

Jde ciste o to, co vlastne chces mit, pokud to nezodpovis, tezko ti nekdo muze dat zodpovednou radu.

Herni sluchatka maji byt a temer vzdy jsou prebasovana, protoze pak hraci FPS slysi lepe kroky nepratel na pozadi, tudiz pokud te nezajima nic nez hry, tak o kvalite sluchatek z hlediska cisteho nezkresleneho zvuku to neni. Kdybys naopak chtel neco s cistym zvukem na hudbu, pak je to na jaky zanr a samozrejme nebudes hledat herni sluchatka, ale muzikalni.

Nebo treba potrebujes co nejlepsi mikrofon, tam ti neporadim, ale je treba, abys na to upozornil.

No a posledni vec je, ze kazdemu sedi na hlave jina sluchatka a takova informace je tezko prenositelna. K cemu by ti bylo dobre vedet, ze ja at jsem si dal na hlavu jakakoli sluchatka od Logitechu, tak mi sedela perfektne, tobe sedet nemusi. Na hry mam Logitech G432 a podle tvaru tech G733 bych si tipnul, ze by mi sedela stejne dobre. Akorat mi to na sluchatka jen na hry prijde zbytecne moc penez.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru