Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Notebook na vysokou

Ahoj, mám pouze stolák a na vysokou to bude chtít pořídít nějaký ntb, budget bude tak do 25k. A právě moc nevím jaký vybrat, přijdě mi zbytečné kupovat něco dvakrát výkonější než můj desktop, v desktopu mám ryzen 5 1600 plus rx 570 8gb takže se jedná o poměrně low-end, do oka mi padl tento https://www.tsbohemia.cz/lenovo-legion-5-15ach6h-82ju0039ck-_d380559.html ale bojuju právě s myšlenkou že když budu mít takovou bestii ntb tak na stolák se mi bude akorát prášit. Díky za rady

Řešení:

Otázkou je, co budeš na notebooku používat za software? Nebo snad dokonce hrát hry...? To je častý požadavek vysokoškoláků.

Osobně bych šel rozhodně do repasu.

Předmět Autor Datum
Otázkou je, co budeš na notebooku používat za software? Nebo snad dokonce hrát hry...? To je častý p…
host 17.08.2021 07:08
host
taky mě dost udivuje vysokoškolák, co plánuje hlavně hrát hry. to chce nejlepší část života strávit… poslední
lední brtník 17.08.2021 13:56
lední brtník

taky mě dost udivuje vysokoškolák, co plánuje hlavně hrát hry. to chce nejlepší část života strávit zapařením u dětinských her?

kdyby to plánoval imrvére tahat sebou s možností nějakého šrámu, byl by repas něčeho menšího lehčího asi fajn - jen tak nadhodím lenovo x250. vím, málo procesorů a jediný paměťový slot.
jestli to má pro převoz na koleje, šel bych do nového kancelářského 15" ntb (asi 16-18t.)
vysvětlení pro herní ntb nemám - snad nevyléčené dětství? ten jeho model jistě funguje, i když mu upřímně přeju, aby tu blbost za 2 roky upekl a dostal rozum.

zaprášený domácí stolák se dá prodat, nebo věnovat dětem do dětského domova po povodni, třeba.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru