Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunkční 3-tí monitor ve win 10

dobrý den,
prosím o radu.
mám win 10 pro, a grafickou kartu geforce 650ti. Má 3 výstupy. do nedávna mi to fungovalo bez problému. projektor přes přechod na VGA, televizi přes HDMI a monitor přes redukce mini HDMI. do nedávna šlo vše v pořádku. Když se zapíná PC první monitor naběhne tel VGA (projektor). když se pustí PC jsou všechny 3. Jsou jako rozšíření (monitor hlavní televize v PRAVO, projektor v LEVO. Když ale vypnu projektor a počítač usne tak po probuzení již projektor se nenačte a ve windows není vidět. Musím restart PC aby zase šel. Televize se načte normálně. Restart GPU (win + ctrl + shift + B) nepomůže
prosím o radu aby při puštění projektoru hned naběhl. Do nedávna to fungovalo. Je to nejspíše po nějaké aktualizaci windows. (v projektoru je nastaveno aby se nevypínal uplně ale zůstal stále aktivní vstup ale i když to vypnu je to bezezměny)
díky

Předmět Autor Datum
predpokladam, ze projektor je pres bezny kabel dvi-vga, zadny prevodnik. pak by mohlo pomoct vratit…
brum brum 25.08.2021 12:59
brum brum
žádný převodník.Ted jsem zkusil nejstarší ovladače na win 10 (ver. 368.22) a nepomohlo to. ale stala… poslední
wraithcz607 25.08.2021 13:15
wraithcz607

žádný převodník.Ted jsem zkusil nejstarší ovladače na win 10 (ver. 368.22) a nepomohlo to. ale stala se jedna vec. Projektor byl nenalezen. A hned jak jsem dal odinstalovat ovladače tak naskočil. Ale jak se odinstalovali tak šel pouze projektor přes VGA. A jak jsem nahrál ovladače tak zase to samá. Když restartnu PC s vypnutým projektorem tak ve WIN se nenačte ani po odpojení kabelu a znovu připojení. Proste musí být restart. Je to proste jak když grafika nedá příkaz že se připojil nový monitor. Přes jiné vstupy (HDMI - TV) to funguje. Hned najde monitor. Nejhorší je že to několik let fungovalo a najednou ne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru